xBUGRAx
Emekli
Cidden Sürpriz oldu bu final puanı. 2 versen birisi de 1 puan fazla verse 2 puan alacaktım. @MasacRE- Yine gözüm açıldı. @Çiğdem-
Geçmiş olsun. @ozgur2113
Geçmiş olsun. @ozgur2113
TeşekkürlerCidden Sürpriz oldu bu final puanı. 2 versen birisi de 1 puan fazla verse 2 puan alacaktım. @MasacRE- Yine gözüm açıldı. @Çiğdem-
Geçmiş olsun. @ozgur2113
Sırada sen varsın@ozgur2113 elenmene üzüldüm tatlım umarım jüri olmazsın
Sen Denizine kıyamazsın 🙄
Çatla, zirvede ben varım.Sen o şarkıyla 1.olduysan şaşırma bence
Gelecek haftalar da beğenirsin bence. Sertab'ın kötü şarkısı mı var?
Ben adım adım ilerlerim senin gidişatın eleneceğine işaret final puanların gidince fena olacaksınÇatla, zirvede ben varım.
Sen benim 1. olduğum yerde 2. oldun.
Teşekkürler canım@kerem tebrik ederim, açık ara yapmışsın.
@denizz19 elenme potasından 2 final puanına maşallah. Hak etmiştin, tebrikler. ilk final puanlarını aldın sonunda.
@xBUGRAx @dreamy sizleri de tebrik ederim, güzel başarı.
@Yiğitt @Maskeli Fedai @bazinga sizlerden de güzel sonuçlar bekliyordum ama yakın bir hafta olmuş zaten, elenen dışında bir kaybeden yok bu hafta.
@ozgur2113 geçmiş olsun Özgür'üm çok üzüldüm. Yarışmanın favorilerindendin ama bir haftalık hata pahalıya mal olabiliyor, Sezen de All-Star'da böyle elenmişti.. Sağlık olsun kardeşim, amaç eğlenmek zaten.
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım
Yoo kıyarım vallaSen Denizine kıyamazsın 🙄
Teşekkür ederim Kaan’ım Ama hata olarak düşünmüyorum hala Çok büyük bir şarkıydı bence. Kıymetinin bilinmemesi üzdü@kerem tebrik ederim, açık ara yapmışsın.
@denizz19 elenme potasından 2 final puanına maşallah. Hak etmiştin, tebrikler. ilk final puanlarını aldın sonunda.
@xBUGRAx @dreamy sizleri de tebrik ederim, güzel başarı.
@Yiğitt @Maskeli Fedai @bazinga sizlerden de güzel sonuçlar bekliyordum ama yakın bir hafta olmuş zaten, elenen dışında bir kaybeden yok bu hafta.
@ozgur2113 geçmiş olsun Özgür'üm çok üzüldüm. Yarışmanın favorilerindendin ama bir haftalık hata pahalıya mal olabiliyor, Sezen de All-Star'da böyle elenmişti.. Sağlık olsun kardeşim, amaç eğlenmek zaten.
@Çiğdem- emeklerine sağlık canım
Ne olacak iyi oyları sona bırakmışBu arada @denizz19 sen elenme potasında değil miydin, o nasıl atak? 😱
İrem'e en yüksek puanları verenlerdenim.@kerem kendine pis bir düşman edindin
GS'li kardeşine azıcık yüksek puan versen çok mu .ss
Nankörlük işteİrem'e en yüksek puanları verenlerdenim.
Üst üste verdiğim +10 puanlarımı çok çabuk unuttun sanırım.
Yarışmaya kayyum olarak seni mi atsam ne yapsam? Çiğdem'i de ben atamıştım kayyum olarak buraya .ss
Şarkın çok iyiydi bu hafta@gözlemci harikasın, muhteşemsin, çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederim. Her daim bu yüksek puanları görürüm umarım.
Hayatım sana atamalar yakışır Yap gitsinYarışmaya kayyum olarak seni mi atsam ne yapsam? Çiğdem'i de ben atamıştım kayyum olarak buraya .ss