Bu da hit 110 milyon dinlendi .ss haftaya tam bekliyorum![]()
Forum şarkıdan anlamıyorYalın'ın en çok dinlenen şarkısı ile baya gerilerde kaldın, forum dinlenme sayısına bakmıyor maalesef![]()
Sonuçta yüksek rakam110 milyon büyük bir bir başarı değil artık. Starımız Aleyna sayesinde.![]()
Elendim sanırım...
Ekli dosyayı görüntüle 61715
Evet, sen de dahilForum şarkıdan anlamıyor![]()
Yüksek verseydin o zaman.ss Beni övüyorsun falan ama gözümden kaçmadı düşük puanınHayır ya sen elenme. İrem elensin.![]()
GS'li kardeşine azıcık yüksek puan versen çok mu .ssEn sevdiğim şarkıları tercih ediyorsun sürekli, Sertab’ın en iyi şarkılarından birisi bu. Sonuna kadar hak ettin o puanı.Halk Jüri Başkanı olmamı istiyor eyy @Çiğdem-, terfi ettiğimi ne zaman açıklayacaksın?
![]()
Avlu'nun 2-3 bölümüne baktım sadece. Kaliteli dizi ama izlerken sinirlerim bozulduğu için düzenli izlemedim. Diğer dizi benden uzak, Allah'a yakın olsun.Neyse, belki meraktan gizlice Kadın'ı ve Avlu'yu izliyorsundur.![]()
Sana 4, İrem'e 1 verdim ama.Yüksek verseydin o zaman.ss Beni övüyorsun falan ama gözümden kaçmadı düşük puanın
Gör bunları@denizz19
Ben hep yüksek veriyorum Sertab’aSana 4, İrem'e 1 verdim ama.
Geçen haftaki tam puanımı çok çabuk unuttun sanırım.![]()
Gelecek haftalar da beğenirsin bence. Sertab'ın kötü şarkısı mı var?En sevdiğim şarkıları tercih ediyorsun sürekli, Sertab’ın en iyi şarkılarından birisi bu. Sonuna kadar hak ettin o puanı.Halk Jüri Başkanı olmamı istiyor eyy @Çiğdem-, terfi ettiğimi ne zaman açıklayacaksın?
![]()