Bu da hit 110 milyon dinlendi .ss haftaya tam bekliyorum
Forum şarkıdan anlamıyorYalın'ın en çok dinlenen şarkısı ile baya gerilerde kaldın, forum dinlenme sayısına bakmıyor maalesef
Jurimiz zaten @Sherlock
Sonuçta yüksek rakam110 milyon büyük bir bir başarı değil artık. Starımız Aleyna sayesinde.
Elendim sanırım...
Ekli dosyayı görüntüle 61715
Evet, sen de dahilForum şarkıdan anlamıyor
Yüksek verseydin o zaman.ss Beni övüyorsun falan ama gözümden kaçmadı düşük puanınHayır ya sen elenme. İrem elensin.
GS'li kardeşine azıcık yüksek puan versen çok mu .ssEn sevdiğim şarkıları tercih ediyorsun sürekli, Sertab’ın en iyi şarkılarından birisi bu. Sonuna kadar hak ettin o puanı. Halk Jüri Başkanı olmamı istiyor eyy @Çiğdem-, terfi ettiğimi ne zaman açıklayacaksın?
Avlu'nun 2-3 bölümüne baktım sadece. Kaliteli dizi ama izlerken sinirlerim bozulduğu için düzenli izlemedim. Diğer dizi benden uzak, Allah'a yakın olsun.Neyse, belki meraktan gizlice Kadın'ı ve Avlu'yu izliyorsundur.
Sana 4, İrem'e 1 verdim ama.Yüksek verseydin o zaman.ss Beni övüyorsun falan ama gözümden kaçmadı düşük puanın
Gör bunları @denizz19
Ben hep yüksek veriyorum Sertab’aSana 4, İrem'e 1 verdim ama.
Geçen haftaki tam puanımı çok çabuk unuttun sanırım.
Gelecek haftalar da beğenirsin bence. Sertab'ın kötü şarkısı mı var?En sevdiğim şarkıları tercih ediyorsun sürekli, Sertab’ın en iyi şarkılarından birisi bu. Sonuna kadar hak ettin o puanı. Halk Jüri Başkanı olmamı istiyor eyy @Çiğdem-, terfi ettiğimi ne zaman açıklayacaksın?