Dün de 5-6 alır diyordun, fazla uçma aşkımHaftaya Kızım Totalde 6,50 AB'de 8,50 alacak yazın kenara
Erken bitmese alırdı Ayrıca tekrarı da şahane gitti. Fragman da süper SAK hayranlarını ayar ediyorumDün de 5-6 alır diyordun, fazla uçma aşkım
Haftaya görüşelim o zamanErken bitmese alırdı Ayrıca tekrarı da şahane gitti. Fragman da süper SAK hayranlarını ayar ediyorum
Sen de izlesene muhteşem olmuş dizi.Haftaya görüşelim o zaman
İzleyeceğim zaten birkaç gün içerisinde. Keşke Youtube'a yüklense, TV8 sitesi 7 parçaya ayırmış.Sen de izlesene muhteşem olmuş dizi.
Şaka maka kötü Medyaradar'a kaldık bir ora yayınlıyor nedense. @xBUGRAx
Orada da ABC yok. Ama TV8'in sitesinde 3 grup olarak açıklanıyor. Dün koymadılar ama devam ediyor hala.Uçankuş şaşırttı herkese saldırırlarken iyiydi.
Orada da ABC yok. Ama TV8'in sitesinde 3 grup olarak açıklanıyor. Dün koymadılar ama devam ediyor hala.
Uçankuş şaşırttı herkese saldırırlarken iyiydi.
Aman boşver eskiden ABC1 mi vardı. Medyaradar gitmesin de.Orada da ABC yok. Ama TV8'in sitesinde 3 grup olarak açıklanıyor. Dün koymadılar ama devam ediyor hala.
Kızım bitirecek yazın kenara en az 2-3 bölüm içinde başa baş gidecekler.Karadenizi bitirecek bir dizi yok mu belli ki kızım bitiremeyecek
Ertuğrulum yokken sevinsin garibanlar @serhattsonuçlara bakarken ertuğrulunun ezileceğini anlayan @Çiğdem-
bu arada eyşana yazık oldu @Billy Kane @vadikızı @Dosi @serhatt @Afet Güçverir @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 61681 Ekli dosyayı görüntüle 61682
sonuçlara bakarken ertuğrulunun ezileceğini anlayan @Çiğdem-
bu arada eyşana yazık oldu @Billy Kane @vadikızı @Dosi @serhatt @Afet Güçverir @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 61681 Ekli dosyayı görüntüle 61682
Her zaman ki gibi ss aldım göreceğizKızım bitirecek yazın kenara en az 2-3 bölüm içinde başa baş gidecekler.
Her zaman ki gibi ss aldım göreceğiz