En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızım çok iyi yükselmiş. 8 5 falan alacak galiba haftaya. Belki 1. Olur:A

Çukurova'nın 2. Bölümünü ilk bölüm kadar beğenmedim nedense bu oranlarda kalacağını düşünüyorum. Maksimumu Züleyha ile Demir evlenirse görür gibi. Ve dizinin devamı için Züleyha'nın ciddi bi karakter değiştirmesi lazım.:

Bizim Hikaye çökmüş. Haftaya net bi şeyler söylenir ama geçen sene o çocuk senaryosu ile 6 alıyorsa bence yine yükselir.:A

Çukurova'nın 2. Bölümünü ilk bölüm kadar beğenmedim nedense bu oranlarda kalacağını düşünüyorum. Maksimumu Züleyha ile Demir evlenirse görür gibi. Ve dizinin devamı için Züleyha'nın ciddi bi karakter değiştirmesi lazım.:

Bizim Hikaye çökmüş. Haftaya net bi şeyler söylenir ama geçen sene o çocuk senaryosu ile 6 alıyorsa bence yine yükselir.:A

Kızım 8,5+ oranını rüyasında göremez. Çıksa çıksa en fazla +6'yı görür, o da TRT1'in tarihini anlatamayan dizisi Diriliş Ertuğrul gelene kadar.

Atv bir zamanlar çukurova ile perşembeyi kurtardı, sezon sonuna kadar gider. Dizi şahane. Vatanım sensin kitlesi buraya kaymış gözüküyor.

Bizim hikaye etkilenmiş ama o da kurtarır sezonu.

Avlu iyi başlamış sezona.
Haftaya kanal d bir umut yeter'i sürüyor ekrana. İşi çok zor ama tutmasını çok istiyorum. Şahane müzikler yapmıştır batuhan fırat ve ekibi dizi için.

Meleklerin aşkı... adı üstünde yaz dizisiydi. yaz bitti, dizi bitti. Necmettin'i unutmayacağım...

Bak sen de bana katılmışsın Bizim Hikaye konusunda yılan ittifakı yaptık. :A

Bir Zamanlar Çukurova maç olmasına rağmen harika gitmiş. Geçen hafta o kadar da heyecanlı yerde bitmemişti ama bu hafta Yılmaz için Jandarmalar geldi. Totalde 9.5 en az bekliyorum.:bhr:

Avlu beklentimin altında başladı. Diziyi biraz takip ettim. Efsane olmuş. Yani o bölüme bu oranlar olmamış. Umarım en az 7 reyting alır 3 katagoride de.:)

Bizim Hikaye konusunda zaten bahsetmiştim. 4 reytingi bile zor alır diye. Tamam diğer 2 katagoride 4 almış ama ab de 3 küsür. Ocak ayında biter. Özellikle Fox'un o kadar iddialı yeni dizileri varken. Aslında şu güne Şahin Tepesi gelse ab grubunda 10 reyting garanti. Tabi o dizi Foxta olmaz.:A
Kızım tekrarı iyi gitmiş. Haftaya ne olursa olsun +6 alır ab grubunda.

Ben Kızım dizisinden iyi bir atak bekliyorum çok söyledim ama kimse tahammül edemiyor özellikle SAK hayranları. Ama görecekler. En az 7,50 alacak gelecek hafta :D

Pt'de güçlü rakipler karşısında yeni bölüm yayınlayan dizilerden çok izlenmiş. Ben 10'a bile çıkar diyorum.:D

Dizi Atv'de izlenir :bhr:
Perşembe'yide almış. Pazar günüde iş yapar bence.
Bakalım Aşk ve Mavi ne yapacak. Sağlam diziler mevcut bu sezon ve Atv 3 reyting altına inilmediği sürece devam ettirir dizilerini.

Salı Edho çarşamba SAK Perşembe Bzço (isimlerde hep uzun :F) garanti diziler gibi.
Cumartesi ne var yayınında bilmiyorum ama diğer günlerde idare edecektir kanallarını.
Pazartesi'den eminim değilim tek. Can Kırıkları ikinci bölümden belli eder kendini

Dizi Atv'de izlenir :bhr:
Perşembe'yide almış. Pazar günüde iş yapar bence.
Bakalım Aşk ve Mavi ne yapacak. Sağlam diziler mevcut bu sezon ve Atv 3 reyting altına inilmediği sürece devam ettirir dizilerini.

Salı Edho çarşamba SAK Perşembe Bzço (isimlerde hep uzun :F) garanti diziler gibi.
Cumartesi ne var yayınında bilmiyorum ama diğer günlerde idare edecektir kanallarını.
Pazartesi'den eminim değilim tek. Can Kırıkları ikinci bölümden belli eder kendini
Pazartesi de bizim :A

Persembe gozle gorunen bir bosluk var, ozellikle erkek agirlikli dizi yok. Carpisma gelince Ab ve Abcyi kafadan alir 9-10 reytingle