Yılanların Öcü'nün çakması. @xBUGRAx
Boş bir iş. Görüntüyle kurtaralım demişler ama eski atv seyiricisi yok bön bön bakıp geçmişlerdir.
Gülperi de böyle çıkmaz inş. 😱Boş bir iş. Görüntüyle kurtaralım demişler ama eski atv seyiricisi yok bön bön bakıp geçmişlerdir.
Gülperi hayatta böyle çıkmaz Sema Eylem var işin içinde rahat olGülperi de böyle çıkmaz inş. 😱
Sana yazdığım mesajlar böyle s
Ekli dosyayı görüntüle 61531
+ Jet SosyeteAvlu izleyeceğim zaten netten. Meleklerin Aşkı var bir de yine bugün ama o gelecek hafta final yapıyor
Hatırlatıyorum ayol ne bu sinir. Bakarsın cuma olur.Çakacam ağzının ortasına çimdi .ss
Cuma Gülperi varHatırlatıyorum ayol ne bu sinir. Bakarsın cuma olur.
İnternet diye bir icat da var. İzlemeden kurtulamazsın benden biliyorsun.Cuma Gülperi var
Engellerim seniİnternet diye bir icat da var. İzlemeden kurtulamazsın benden biliyorsun.
Pazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar zirvede SHOW OLACAK.Gülperi hayatta böyle çıkmaz Sema Eylem var işin içinde rahat ol
Atv tuhaf dizilerinimi izliyorsun ayoll ne işin var burada anlattığında bir ecünnü olsa gerek
Cuma günü ShowdayımPazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar zirvede SHOW OLACAK.
Tanıtımlarda gördüm çok yaşlanmış. Yine de kaliteli görünen bir iş bulmasına sevindim en son Kertenkele'ye kadar düşmüştü.Gaffur'muş burda. @Aserat