Yılanların Öcü'nün çakması.@xBUGRAx
Boş bir iş.Görüntüyle kurtaralım demişler ama eski atv seyiricisi yok bön bön bakıp geçmişlerdir.
![]()

Gülperi de böyle çıkmaz inş. 😱Boş bir iş.Görüntüyle kurtaralım demişler ama eski atv seyiricisi yok bön bön bakıp geçmişlerdir.
![]()
Gülperi hayatta böyle çıkmaz Sema Eylem var işin içinde rahat olGülperi de böyle çıkmaz inş. 😱
+ Jet SosyeteAvlu izleyeceğim zaten netten.Meleklerin Aşkı var bir de yine bugün ama o gelecek hafta final yapıyor
![]()
Hatırlatıyorum ayol ne bu sinir. Bakarsın cuma olur.Çakacam ağzının ortasına çimdi .ss
Cuma Gülperi varHatırlatıyorum ayol ne bu sinir. Bakarsın cuma olur.![]()
İnternet diye bir icat da var. İzlemeden kurtulamazsın benden biliyorsun.Cuma Gülperi var![]()
Engellerim seniİnternet diye bir icat da var. İzlemeden kurtulamazsın benden biliyorsun.![]()
Pazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar zirvede SHOW OLACAK.Gülperi hayatta böyle çıkmaz Sema Eylem var işin içinde rahat ol![]()
Atv tuhaf dizilerinimi izliyorsun ayoll ne işin var burada anlattığında bir ecünnü olsa gerek
Cuma günü ShowdayımPazartesi, Cuma, Cumartesi, Pazar zirvede SHOW OLACAK.![]()
Tanıtımlarda gördüm çok yaşlanmış. Yine de kaliteli görünen bir iş bulmasına sevindim en son Kertenkele'ye kadar düşmüştü.Gaffur'muş burda.@Aserat