Gııı Şesu diye bir kelime yok çünkü doğru Şehsu.Şehsu değil Şesu. Avrupa Yakası Youtube hesabı da senin gibi diyor niyeyse.
Gııı Şesu diye bir kelime yok çünkü doğru Şehsu.Şehsu değil Şesu. Avrupa Yakası Youtube hesabı da senin gibi diyor niyeyse.
Kurban olduğum dediler bence bilmiyorum. Bu arada Yılmaz adanalı değil en çok o dedi o lafı.
Gııı Şesu diye bir kelime yok çünkü doğru Şehsu.
Çarşamba 10 küsür reyting alan bir iş varken bu söylediğin biraz tuhaf kaçtı.Cuma yada Çarşamba günü yayınlansaydı şans verebilirdim belki ama fragmanlar ve dizinin tarzı pek ilgimi çekmedi açıkçası.
Haftaya Avlu'dayız.
O beni ilgilendirmez. Pazartesi Çukur, Salı Kadın ve UTC, Perşembe ise Avlu'yu izliyorum. Diğer günlerim boş. Avlu bu diziyi de tarihin tozlu sayfalarına gömecek.Çarşamba 10 küsür reyting alan bir iş varken bu söylediğin biraz tuhaf kaçtı.
İlk bölümüyle Avlu'dan daha çok izlendiO beni ilgilendirmez. Pazartesi Çukur, Salı Kadın ve UTC, Perşembe ise Avlu'yu izliyorum. Diğer günlerim boş. Avlu bu diziyi de tarihin tozlu sayfalarına gömecek.
Yok kanka sen çok yanlış anlamışsın.Şehzinaz değil miydi o yahu
Ekim'de göreceğim ben bu diziyi.İlk bölümüyle Avlu'dan daha çok izlendi
Ben bunu beğenmedim ama Bu akşam gülperiye baktım hoşuma gitti akıcı konusu var tabi renkler ve zevkler tartışılmaz orası ayrıBölümü gece net sıkıntısından tamamlayamadığım için şimdi bitirdim geldim ben çok beğendim sanırım ratingleride iyi gelmiş konu yavaş dendi ama bana hiç yavaş gelmedi yavaş anlatılması daha iyi olmuş bence Yılmazdan başlarsam çok ama çok sevdim akıllı olmasını kendini
sevdirmesini çok iyiydi Uğur seçimi muhteşem olmuş bence Gaffuru güzel yakaladı bencilliğini güzel vurdu yüzüne Züleyha Hilal çok iyiydi karaktere güzel uymuştu oda aynı şekilde kendini çok sevdirdi Vahide hanıma diyecek kelime yok zaten bayıldım ona Hünkar hanıma çok güzel ama çok güzel bürünmüş amca kızına sinir oldum sadece bölüm sonu fenaydı Yılmazla Züleyha zor durumda kalacak bakalım Hünkar hanım ne yapacak
@gözlemci @Felon @DiziTutkunu
Fragman bomba olmuş.
Fragmanı beğendim ben yine. Hünkar'da gözünü dikti Züleyha'ya. Yılmaz ile ayiracaklar demek ki. Polise ihbar bile etmiş olabilir.
Ben bunu beğenmedim ama Bu akşam gülperiye baktım hoşuma gitti akıcı konusu var tabi renkler ve zevkler tartışılmaz orası ayrı
Benim Cuma günlerim boştu ilaç gibi geldi vallaGülperiyi beğenmene sevindim bende çok beğendim ama istanbullu gelin var ya