1. BÖLÜM
Beklediğime değdi sanırım, ben çok beğendim projeyi. Harika bir dram hazırlamışlar, 'Hanımın Çiftliği' dizisini hatırlattı tabi çoğu sahnede. Tarlalar, evler falan aklıma geldi. Vay be... Tabi konusu baya farklı, alakası yok.
Öncelikle Uğur Güneş'e bayıldım, Yılmaz karakterini çok iyi sırtlamış. Çok da yakışmış, en çok o dikkatimi çekti dizide. Hilal'den zaten umutluydum, o da cuk oturmuş diziye. 'Züleyha' damgasını vuracak daha.
Dizinin komedi Gaffur ve ailesi olacak gibi, bizimkileri baya kıskandılar. Gaffur'dan baya iş çıkar, senarist iyi değerlendirecek bu karakteri. Yılmaz'ın arkasındaki adamları da o getirip sokacak anlaşılan çiftliğe.
Murat reise çok yakışmış 'Demir' rolü, böyle ağır işlerde ağır tarzları oynamak yakışıyor. Vahide Perçin yine harikalar yaratıyor, 'Hünkar' reis Züleyha'yı ister mi bilemiyorum tabi. Demir'in çocuğu olmayacağı iddiaları da var, oradan Hünkar baya olaya et atar.
Şermin çok komik, dizinin ikinci rengi de bu kadın. Kocasının kendine hayrı yok zaten.
Züleyha ve Yılmaz oradakilere kardeş olduklarını söyledi, son sahnede Hünkar ikisini öpüşürken gördü. Bu olayın bu kadar erken ortaya çıkacağını düşünmemiştim, 2. bölüm harika olacak anlaşılan.