İrem Derici Dama Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konudanda baya bildirim gelmiş:A
Şimdi tek tek bakacam bildirimlerime :A @xemrexxx sanki çok etiketleme yapmamış gibi 😱 100 bildirim nerden geldi acaba :F
Başlıyoruz :A

"Olmamış" almak için yaratılmış sanki. :F

Ben çok ekmeğini yerim @Dosi @MasacRE- siz uyuyun :A
Bulmuşsun saf @Arslan Bey i aynı hamleden yiyorsun dissleri :A Bir ara @DarkLegenD e uyguladığım hamle :A O ne alemde diss konusunda hiç bir fikrim yok. @MasacRE- ve @kerem arada çarpıyor gözüme. Bende pek giremiyorum ve eskisi gibi diss alamıyorum bu yüzden :T:
Hafta sonu çırpınayım biraz :A

Diss Savaşları yarışması MS değil :F

O zaman belirt orada. Ne yapalım varsa? :A

Şu an aktif olanlardan önemli olan. Diğerlerini nereden bileyim? :A
Bir ara etiketlemiştim, sen oralı olmayınca yeni bölümlerime etiketlemedim. Oyüzden bilmemen normal. Bizimkisi diss yeme yarışı, bilerek damarlara bastığımız oluyor :)

Bu konudanda baya bildirim gelmiş:A
Şimdi tek tek bakacam bildirimlerime :A @xemrexxx sanki çok etiketleme yapmamış gibi 😱 100 bildirim nerden geldi acaba :F
Başlıyoruz :A

Bulmuşsun saf @Arslan Bey i aynı hamleden yiyorsun dissleri :A Bir ara @DarkLegenD e uyguladığım hamle :A O ne alemde diss konusunda hiç bir fikrim yok. @MasacRE- ve @kerem arada çarpıyor gözüme. Bende pek giremiyorum ve eskisi gibi diss alamıyorum bu yüzden :T:
Hafta sonu çırpınayım biraz :A

Bir ara etiketlemiştim, sen oralı olmayınca yeni bölümlerime etiketlemedim. Oyüzden bilmemen normal. Bizimkisi diss yeme yarışı, bilerek damarlara bastığımız oluyor :)
Uyuyan konuyu uyandırmasan iyiydi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy