Yarışma deyince sadece MS mi varO zaman belirt orada. Ne yapalım varsa?![]()
Yarışma deyince sadece MS mi varO zaman belirt orada. Ne yapalım varsa?![]()
Şu an aktif olanlardan önemli olan. Diğerlerini nereden bileyim?Yarışma deyince sadece MS mi varBelki Çarkıfelek
![]()
Yakında yeni yarışma çıkaracağım "Horoz Dövüşü" diye sen de katılırsın.Şu an aktif olanlardan önemli olan. Diğerlerini nereden bileyim?![]()
"Kırık Kale" olursun o zaman dikkat et.Yakında yeni yarışma çıkaracağım "Horoz Dövüşü" diye sen de katılırsın.![]()
www.nedirnasılolunur.com/arama/alfaBöyle saçma dizileri izlemediğim için Kendimi şanslı hissediyorum. 😉
Yalnız "beta" olur olsa olsa.
Marul Bey'i kıskanmayın lütfen.Yalnız "beta" olur olsa olsa.![]()
@Arslan Bey ıyy pis kaka dizi![]()
"Olmamış" almak için yaratılmış sanki.![]()
Bulmuşsun saf @Arslan Bey i aynı hamleden yiyorsun dissleri
Diss Savaşları yarışması MS değil![]()
O zaman belirt orada. Ne yapalım varsa?![]()
Bir ara etiketlemiştim, sen oralı olmayınca yeni bölümlerime etiketlemedim. Oyüzden bilmemen normal. Bizimkisi diss yeme yarışı, bilerek damarlara bastığımız oluyorŞu an aktif olanlardan önemli olan. Diğerlerini nereden bileyim?![]()
Uyuyan konuyu uyandırmasan iyiydi.Bu konudanda baya bildirim gelmiş
Şimdi tek tek bakacam bildirimlerime@xemrexxx sanki çok etiketleme yapmamış gibi 😱 100 bildirim nerden geldi acaba
Başlıyoruz
Bulmuşsun saf @Arslan Bey i aynı hamleden yiyorsun dissleriBir ara @DarkLegenD e uyguladığım hamle
O ne alemde diss konusunda hiç bir fikrim yok. @MasacRE- ve @kerem arada çarpıyor gözüme. Bende pek giremiyorum ve eskisi gibi diss alamıyorum bu yüzden
Hafta sonu çırpınayım biraz
Bir ara etiketlemiştim, sen oralı olmayınca yeni bölümlerime etiketlemedim. Oyüzden bilmemen normal. Bizimkisi diss yeme yarışı, bilerek damarlara bastığımız oluyor![]()
Bildirimleri es mi geçseydim? 😱 anca vakit buldum.Uyuyan konuyu uyandırmasan iyiydi.![]()