"Olmamış" dedim yine, yine inadına yaptım, yine komikti.Vasatın bir tık üstü dizi.![]()
Pembe dizi değil, sürekli ağlamalı değil. Yine de hem güldürür, hem ağlatır, hem de düşündürür.
Ön yargılılar pembe diziyle ağlasın.
"Olmamış" dedim yine, yine inadına yaptım, yine komikti.Vasatın bir tık üstü dizi.![]()
Böyle saçma dizileri izlemediğim için Kendimi şanslı hissediyorum. 😉
Olmamış aldığım için mutluyum @Dosi![]()
Aslında komikti ama sana inat "olmamış" demiş bulundum. Önceden verdiğin gereksiz "olmamış"lara cevaben.![]()
@MasacRE- sen uyu. Deniz iş peşindeVasatın bir tık üstü dizi.![]()
@Arslan Bey sen bakma şu @denizz19 zevksizine, o ne anlar diziden yav he he de geç işte@MasacRE- sen uyu. Deniz iş peşindeArslan Bey'den iyi yararlanıyor
Bir ara @DarkLegenD in avatarına laf attıkca ne güzel hep diss veriyordu bana.O geldi aklımaŞimdi güzel avatarlara geçiş yaptı, benim ekmek kapım kapandı
![]()
"Olmamış" dedim yine, yine inadına yaptım, yine komikti.
Pembe dizi değil, sürekli ağlamalı değil. Yine de hem güldürür, hem ağlatır, hem de düşündürür.
Ön yargılılar pembe diziyle ağlasın.![]()
@Arslan Bey çok saf çıktı, baksana bile bile olmamış veriyor @denizz19 a
1 saattir konuda görünüyorsun, bu cümleyi yazmak uğraştırmıştırÇok iyi![]()
O yarışmacı değil tabi rahat rahat veriyor olmamışları@Arslan Bey çok saf çıktı, baksana bile bile olmamış veriyor @denizz19 aŞike ve tehdit yoktur umarım
![]()
Çok iyi![]()
1 saattir konuda mesajları okuyor olabilir mi acaba?1 saattir konuda görünüyorsun, bu cümleyi yazmak uğraştırmıştır![]()
Nihat Doğan haberime olmamış atıp bir de açıklama yapıyor, kusura bakma senlik değil diye. Nerden bilsin zevk aldığımızı ve çabaladığımızıO yarışmacı değil tabi rahat rahat veriyor olmamışlarıBen yarışmasam ben de verirdim
![]()
MusicSurvivor'da en yüksek puanı ben verdim. Kuyruğuma basmaya çalışıyor bir de vefasız.@Arslan Bey çok saf çıktı, baksana bile bile olmamış veriyor @denizz19 aŞike ve tehdit yoktur umarım
![]()
Eskiden sen de nefret ederdin olmamış almaktan, bakalım Arslan Bey de senin gibi zamanla olmamış almaktan keyif alır hale gelecek miNihat Doğan haberime olmamış atıp bir de açıklama yapıyor, kusura bakma senlik değil diye. Nerden bilsin zevk aldığımızı ve çabaladığımızı@Arslan Bey
![]()
MusicSurvivor'da en yüksek puanı ben verdim. Kuyruğuma basmaya çalışıyor bir de vefasız.![]()
Olabilir1 saattir konuda mesajları okuyor olabilir mi acaba?
Gözü doymaz onun hiç bir zamanMusicSurvivor'da en yüksek puanı ben verdim. Kuyruğuma basmaya çalışıyor bir de vefasız.![]()
Ben de sevmezdim, ne almaktan, ne de vermekten ama alıştırdılar. "Olmamış" kolay vermezdim, bir gün patladım. Artık kokrmadan "Olmamış" veriyorum, aynı zamanda "Olmamış" alıyorum da.Eskiden sen de nefret ederdin olmamış almaktan, bakalım Arslan Bey de senin gibi zamanla olmamış almaktan keyif alır hale gelecek mi![]()
Herşey 'En İyi Ben Seçerim' ile başlamıştıEskiden sen de nefret ederdin olmamış almaktan, bakalım Arslan Bey de senin gibi zamanla olmamış almaktan keyif alır hale gelecek mi![]()
Ben de sevmezdim, ne almaktan, ne de vermekten ama alıştırdılar. "Olmamış" kolay vermezdim, bir gün patladım. Artık kokrmadan "Olmamış" veriyorum, aynı zamanda "Olmamış" alıyorum da.![]()
Ben ilk geldiğimde çok uzun bir süre 0 olmamıştaydım. O ilk olmamışımı kim verdiyse, uyuyan devi uyandırdı sonra da önünü alamadım zatenHerşey 'En İyi Ben Seçerim' ile başlamıştıdiss yiye yiye bağımlı olduk. Senlede Diss rekabeti yapınca hepten gittim
![]()
"Olmamış" almamak, ikiyüzlülük zaten. Herkesle iyi geçiniyorsun, o yüzden almıyorsun. Ortada yorum yapıyorsun, o yüzden almıyorsun.Ben ilk geldiğimde çok uzun bir süre 0 olmamıştaydım. O ilk olmamışımı kim verdiyse, uyuyan devi uyandırdı sonra da önünü alamadım zaten![]()
Bu konuda birde @MEnes den alalım cevap. Kendisi diss alınca kahroluyor ama bir sabah bi uyandığında 40 küsür diss yediğini gördü. Kanı donmuştur o diss bildirimlerini görünce. O kesinde, acaba biraz olsun sevmeye başlamışmıdır dissi?Ben ilk geldiğimde çok uzun bir süre 0 olmamıştaydım. O ilk olmamışımı kim verdiyse, uyuyan devi uyandırdı sonra da önünü alamadım zaten![]()
Aynen ben de çok dikkatliydim bu konuda ilk başlarda"Olmamış" almamak, ikiyüzlülük zaten. Herkesle iyi geçiniyorsun, o yüzden almıyorsun. Ortada yorum yapıyorsun, o yüzden almıyorsun.![]()
Yok @MEnes hala alışamamıştır bence bu kadar olmamış almaya, o pek sataşmıyor çünkü etrafa bilinçli olarak aldığını sanmıyorum o yüzdenBu konuda birde @MEnes den alalım cevap. Kendisi diss alınca kahroluyor ama bir sabah bi uyandığında 40 küsür diss yediğini gördü. Kanı donmuştur o diss bildirimlerini görünce. O kesinde, acaba biraz olsun sevmeye başlamışmıdır dissi?![]()
Sen de benim gibi "Olmamış" verdiğin daha çok. İşte başta tersiydi ama sonradan değişti.Aynen ben de çok dikkatliydim bu konuda ilk başlardaSonra da bambaşka biri çıktı içimden işte son geldiğimiz noktada adımız kütüğe çıktı
Yok @MEnes hala alışamamıştır bence bu kadar olmamış almaya, o pek sataşmıyor çünkü etrafa bilinçli olarak aldığını sanmıyorum o yüzden![]()
Yok o 40 küsür dissin sebebi bambaşka zatenAynen ben de çok dikkatliydim bu konuda ilk başlardaSonra da bambaşka biri çıktı içimden işte son geldiğimiz noktada adımız kütüğe çıktı
Yok @MEnes hala alışamamıştır bence bu kadar olmamış almaya, o pek sataşmıyor çünkü etrafa bilinçli olarak aldığını sanmıyorum o yüzden![]()