İrem Derici Dama Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen de benim gibi "Olmamış" verdiğin daha çok. İşte başta tersiydi ama sonradan değişti. :A

Kapak fotoğrafın da çok iyi bu arada, bizdensin. Bir de Mor ve Ötesi'cisin, ayrı bendensin. :A
Son zamanlarda frenlemiş halim bu bir de @Dosi nin yarışması yüzünden rahat rahat olmamış veremiyorum :A

Evet Leyla ile Mecnun hala açıp açıp sahnelerini izlediğim bir dizidir, yeri başka :D Mor ve Ötesi'de Türkiye'deki en iyi rock gruplarından biri zaten, forumda ilgi görmeyeceğini tahmin ediyordum çünkü genele uymuyor bu tarz müzikler :)

Bu konuda birde @MEnes den alalım cevap. Kendisi diss alınca kahroluyor ama bir sabah bi uyandığında 40 küsür diss yediğini gördü. Kanı donmuştur o diss bildirimlerini görünce. O kesinde, acaba biraz olsun sevmeye başlamışmıdır dissi? :A:A
Sevmedim ve sevmeyeceğim. :A Bana diss atan o insan evladını da asla unutmayacağım. :A

Haksız yere almışsa o olmamışları onları geçersiz say, bu gidişle @MEnes in bile arkasında kalacağım yarışmada :A
Evet haksız yere ama olsun, çok monoton bir hayatı vardı, az heyecan katılmış olur :A gerisinde kalma gibi durum varsa, birşeyler düşünürüm ama sonuncu olmazsın merak etme. @gözlemci yi boşuna almadık :A yeni sonuncu elemanımız :A @MEnes in atak yapacağını hissetmişim demekki :A

Evet haksız yere ama olsun, çok monoton bir hayatı vardı, az heyecan katılmış olur :A gerisinde kalma gibi durum varsa, birşeyler düşünürüm ama sonuncu olmazsın merak etme. @gözlemci yi boşuna almadık :A yeni sonuncu elemanımız :A @MEnes in atak yapacağını hissetmişim demekki :A
MS ile ufak ufak ataklar yapıyorum ben de, o da olmasa kuruduk kaldık :A

Olmamışsa olmamıştır ama olmuşla olmamışa çare yoktur. :A Saçma bir felsefe yaparak geceyi noktalıyorum, yarın 7.45'te kalkacağım sonuçta. :A Başarılar, iyi geceler. :A

MS ile ufak ufak ataklar yapıyorum ben de, o da olmasa kuruduk kaldık :A
Benim tek atak Nihat Doğan ile oldu :F:F daha 2 hafta var yeni bölüme, çok aktifde olamıyorum. Bu hafta nasıl olur aktifliğim bilemem. İş hayatı başliyor yine ama hafta sonu dengelerim bir şekilde:A

Olmamışsa olmamıştır ama olmuşla olmamışa çare yoktur. :A Saçma bir felsefe yaparak geceyi noktalıyorum, yarın 7.45'te kalkacağım sonuçta. :A Başarılar, iyi geceler. :A
Iyi hatırlattın, bende 7'de uyanacam :A:A Kafa daha tatil modunda :Fama şuan fena açım :F yemek yiyip 1 de uyursam, uykumu alırım :A

Son zamanlarda frenlemiş halim bu bir de @Dosi nin yarışması yüzünden rahat rahat olmamış veremiyorum :A

Evet Leyla ile Mecnun hala açıp açıp sahnelerini izlediğim bir dizidir, yeri başka :D Mor ve Ötesi'de Türkiye'deki en iyi rock gruplarından biri zaten, forumda ilgi görmeyeceğini tahmin ediyordum çünkü genele uymuyor bu tarz müzikler :)
İlgi uyandırırdım aslında ama "Güneşi Beklerken" dikkatlerini çekmedi. Böylece diğerleri güme gitti. Diğerlerini beğenmeme gibi bir ihtimalleri de yoktu. :)