Sen beğendim dedin ya ondan sormadımBana sormamışTektaş kullanma.
Sen beğendim dedin ya ondan sormadımBana sormamışTektaş kullanma.
Duman'ı daha çok beğeniyorum zaten inkar ettiğim yokAyrıca bu şarkının popülerliği de Duman ile artmıştır, bence riskli bir seçim. Duman daha iyi bunu beğenmedim yorumları görürsen şaşırma
@ozmoturk
![]()
Bana Hiçbir Şey Olmaz'ı beğendim ben, Tektaş'ı değilSen beğendim dedin ya ondan sormadım![]()
Evet, bir fotoğraf çekinelim en yakın sosyetik event'taSezen ve Gülben'i kimse ayıramaz bu saatten sonra ama ikisinin hiç resmi yok o kadar şarkı almış.@ozmoturk
bana hicbir sey olmaz
Sen hangisini seviyon bırak forumuÇok slow geldi bana forum sevebilir bilmem.![]()
Dantel'i kullan, daha iyi değil mi Tektaş'tanSen hangisini seviyon bırak forumu![]()
Direkt Sezen Aksu ile özdeşleşmiş şarkılar kullansan daha iyi olmaz mıYorum farkı elbette var, Duman yorumu çok daha modern ama sırf farklı tarz diye de yerin dibine geçirmemek lazım
Bana Hiçbir Şey Olmaz'ı beğendim ben, Tektaş'ı değil
Evet, bir fotoğraf çekinelim en yakın sosyetik event'ta![]()
@xBUGRAx @Arslan Bey Kendisinin elenip senin başarılı şekilde devam etmeni yedirememiş benden duymuş olma ama![]()
![]()
@MasacRE-
![]()
![]()
Az kaldı ona daDantel'i kullan, daha iyi değil mi Tektaş'tan![]()
Gelir onlara da sıra, daha dur 5. hafta, relaxDirekt Sezen Aksu ile özdeşleşmiş şarkılar kullansan daha iyi olmaz mıBöyle şarkılarda insan ister istemez karşılaştırma ihtiyacı duyuyor
![]()
Hem beğendim deyip hem vazgeçirmeye çalışan kaknem, pis, mikrop :s
Sen hangisini seviyon bırak forumu![]()
Hhaha ben sevdim en aklı başında seçimin ama kütük @MasacRE- e dikkat et diyorumGelir onlara da sıra, daha dur 5. hafta, relax
Kaldı 10 hafta zaten ne bekliyorsun anlamadım kiGelir onlara da sıra, daha dur 5. hafta, relax