Hhahaha Ayy bu fotoyu ne zaman görsem krıze giriyorum bu ne ayoll
Hhahaha Ayy bu fotoyu ne zaman görsem krıze giriyorum bu ne ayoll
Aaa @mrt-06 öyle şey yapmaz ayoll kardeşimi üzme gözüm üzerinde AlamancıSen şu mrt'yi diskalifiye et bi. Puana karşılık puan veren subjektifin önde gideni.
Ekli dosyayı görüntüle 61346
Değerli kardeşlerim, çok sevdiğim kardeşlerim Cesur aşıklar olduğunuzu kanıtlamış bulunmaktasınız. "Benimki" adlı şarkısıyla Yalın kardeşimizi zirveye taşıdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum
@Bully @Çiğdem- @xBUGRAx @MasacRE-
Sonunda gerçekleşti balkon konuşması
@xBUGRAx 1.olmasın diye gelişti tüm her şey bu akşam Gülben sonucta zoru sever engeller olacakSonunda gerçekleşti balkon konuşması
@Maskeli Fedai konuya gelmedi, (daha doğrusu başta azıcık görünüp gitti ) ve balkon konuşması resmi atmadı, bu sebeplerden ötürü birinci olduk MEnes, vadikızı falan oy kullansa kesin 2.idik @xBUGRAx
Problemi tespit ettik, bundan böyle sırtımız yere gelmez daha Aslında uğursuzluğun Burak melununda olduğu tespitini daha önce yapmamız gerekirdi ama neyse artık
Bu arada @Bully a gelen puan Bully un yanı senin hanane yazılmıyor onuda bilde ayoll sonra puanlarım niye yükselmiyor deme
Çiğdem cadısı konuya ismim eklenmeli Yoksa darbe yaparımSonunda gerçekleşti balkon konuşması
@Maskeli Fedai konuya gelmedi, (daha doğrusu başta azıcık görünüp gitti ) ve balkon konuşması resmi atmadı, bu sebeplerden ötürü birinci olduk MEnes, vadikızı falan oy kullansa kesin 2.idik @xBUGRAx
Problemi tespit ettik, bundan böyle sırtımız yere gelmez daha Aslında uğursuzluğun Burak melununda olduğu tespitini daha önce yapmamız gerekirdi ama neyse artık
Konudaki tüm mesajları okudum @Bully kardeşim yarattığı sinerjiyle Yalın reyize final puanı getirtmiş Kendisini tebrik ediyoruz
Kendim yarışıyormuş gibi çabaladım. Umarım yapmacık görünmemiştir kimseye, gerçekten içimden geldiği için yaptım.Aaa sen kim bilir nerede sürtüyorsun @Bully çabalıyor burada puan onun hakkı
Hem Yalını tutan senmişsin meğerse sensiz adam nasıl eski gününe döndü
İktidar gölge kabul etmez melunum Yalın'ı yöneten benim...Kendim yarışıyormuş gibi çabaladım. Umarım yapmacık görünmemiştir kimseye, gerçekten içimden geldiği için yaptım.
Zaten jüriyim yani, Yalın ve Gökhan da eskiden yarıştığım, çok sevdiğim sanatçılar, kendimi onlarla yarışıyormuş gibi hayal etmesem başka türlü zevk alamazdım Yarışmacı olmak ruhuma işlemiş artık
Ekli dosyayı görüntüle 61346
Değerli kardeşlerim, çok sevdiğim kardeşlerim Cesur aşıklar olduğunuzu kanıtlamış bulunmaktasınız. "Benimki" adlı şarkısıyla Yalın kardeşimizi zirveye taşıdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum
@Bully @Çiğdem- @xBUGRAx @MasacRE-
Sonunda gerçekleşti balkon konuşması
İktidar gölge kabul etmez melunum Yalın'ı yöneten benim...
Ahaha şaka maka bir yana niye yapmacık görünsün ki Milleti dondurma yağmuruna tutmuşsun
Kendim yarışıyormuş gibi çabaladım. Umarım yapmacık görünmemiştir kimseye, gerçekten içimden geldiği için yaptım.
Zaten jüriyim yani, Yalın ve Gökhan da eskiden yarıştığım, çok sevdiğim sanatçılar, kendimi onlarla yarışıyormuş gibi hayal etmesem başka türlü zevk alamazdım Yarışmacı olmak ruhuma işlemiş artık
Aaa görüyormusun insanlar para gördümü babasını tanımazmış Bully u falan bırak çabuk bana ver puanı diyor haftaya kazan al ayollÇiğdem cadısı konuya ismim eklenmeli Yoksa darbe yaparım
Bully forumda olsam kesin erkenden gaza gelirdim, kibrime yenik düşerdim Böyle olmaması iyi olmuş
Haftaya tam gaz konudayım
Pis çirkin illa kanser edecek @BullyAaa görüyormusun insanlar para gördümü babasını tanımazmış Bully u falan bırak çabuk bana ver puanı diyor haftaya kazan al ayoll
İktidar gölge kabul etmez melunum Yalın'ı yöneten benim...
Ahaha şaka maka bir yana niye yapmacık görünsün ki Milleti dondurma yağmuruna tutmuşsun
Çok eğlendim ama o dondurmaları dağıtırkenAaa görüyormusun insanlar para gördümü babasını tanımazmış Bully u falan bırak çabuk bana ver puanı diyor haftaya kazan al ayoll