eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Recap öyle saçma olmasaydı 3 puan alacaksın demek haa. Yine büyük oynamışım:A

images (32).jpeg

Değerli kardeşlerim, çok sevdiğim kardeşlerim :A Cesur aşıklar olduğunuzu kanıtlamış bulunmaktasınız. "Benimki" adlı şarkısıyla Yalın kardeşimizi zirveye taşıdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum :A

@Bully @Çiğdem- @xBUGRAx @MasacRE-

Aynen ondan dedim. :A @dizi kolik gitmeden oy verseydi zirvedeydim. :( @Çiğdem- Hem o da intikamını alırdı. :A
Recap öyle saçma olmasaydı 3 puan alacaksın demek haa. Yine büyük oynamışım:A
Recap seçimi etkili oldu bence bu başarıda sonu 20 saniye tamamen müzikle geçecekti mis gibi nakarat koyduk :A :A :A Aynı şekilde Alamancı @kerem de etkili olmasında etkisi oldu bence güzel ve kullanılabilicek bir taktik bulduk :A :A :A

Recap seçimi etkili oldu bence bu başarıda sonu 20 saniye tamamen müzikle geçecekti mis gibi nakarat koyduk :A :A :A Aynı şekilde Alamancı @kerem de etkili olmasında etkisi oldu bence güzel ve kullanılabilicek bir taktik bulduk :A :A :A
Sen şu mrt'yi diskalifiye et bi. Puana karşılık puan veren subjektifin önde gideni. :A

Konudaki tüm mesajları okudum :A @Bully kardeşim yarattığı sinerjiyle Yalın reyize final puanı getirtmiş :A Kendisini tebrik ediyoruz :A
Aaa sen kim bilir nerede sürtüyorsun @Bully çabalıyor burada puan onun hakkı :A :A :A

Hem Yalını tutan senmişsin meğerse sensiz adam nasıl eski gününe döndü :A :A :A