eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Yalın kendini kurtardı ama @Yiğitt de artık bir atılım yapması lazım bu hafta zirve bekliyorum senden de :A :A :A

İlk yarışman dediler, Gülben mi dediler eziklediler iki haftadır final puanı alıyoruz final yakışır bu puanlara. :A:A @Çiğdem-
Mor ve Ötesi'ni eleyenler, sana "Uçacaksın" diyor. :A

Ya işte "ayağını yerden keseceğim" kısmında kalıp eleneceksin, birileri kesecek seni ya da ilerleyip "kalbime konacaksın" kısmıyla ilerleyip kalplere konacaksın. :A

Gol bee Bursa'dan gol haberi gelmedi ama @Arslan Bey atmış golü :Z :A @xBUGRAx @Çiğdem- @Bully

Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti :Z

Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06 :(

Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead- :(

@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı. :A @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy

balkon-1.jpg

Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti :Z

Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06 :(

Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead- :(

Aaa bitmedimi o maç hala gidip bakayım 😱😱😱

@xemrexxx e kandın ama yinede emeklerine kayıtsız kalamadım jest yaptım sana özlemişsindir :bhr:
Canım, emeklerine sağlık ve çok teşekkür ederim, şimdi gördüm :bhr: :love1:

Bence de bunu hak ettim. :A Sen böyle jestler yap, gör bakalım kimin tarafına geçiyorum :A Harikasın :Z

@Maskeli Fedai @xBUGRAx @bazinga tebrik ederim hepinizi. :D

@-potterhead- şarkını gördüğümde eleneceğini anlamıştım, sanki elenmek için seçmiş gibiydin.. Sağlık olsun, Nazan Öncel'i severim kaliteli sanatçıdır. İnşallah jüri olarak devam edersin. :D

@Yiğitt şarkın benim için çok özeldir, daha iyi sonuçlar hak ediyordu.. Sağlık olsun diyelim, oldukça iddialı şarkıların mevcut zaten, atağa geçeceğine inanıyorum. :X

@ozgur2113 sen de Sezen gibi 1 haftalık bi düşüş yaşamışsın, sen de toparlarsın yeniden, Ahmet Kaya'nın iddialı parçaları seviliyor zaten forumda. :D

@kerem @ozmoturk size de yüksek verdim, iyi gitmişsiniz beklediğim gibi. :D