Bu haftada düşük denk geldi aslında Yalına çok uzak değilim,3.hafta oy kullanamadım Kullansayım o hafta Yalın ilk 4 teydi@turkuazz Gökhan iyi ama Yalın'ı hep düşük oyluyorsun bu sezon. ss
Hhaha onu demiyorum oğlan 1.olacaktı ilk defa üzülmedin mi @xBUGRAxKelime oyunu yapıyorum şurada ne utanması.
Mor ve Ötesi'ni eleyenler, sana "Uçacaksın" diyor.İlk yarışman dediler, Gülben mi dediler eziklediler iki haftadır final puanı alıyoruz final yakışır bu puanlara. @Çiğdem-
Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti
Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06
Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead-
@Maskeli Fedai Kovuldu@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı. @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy
@Maskeli Fedai melunu balkon konuşması için bekleniyor, sonunda şeytanın bacağını kırdı. @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113 @dreamy
@vadikızı teyzem göreve hazır şimdi s.ctinizMaça bile bakamadım gece gelirim @sokak sanati sen baltanla nöbet tut @xemrexxx darbe etmesin @ozgur2113
Puan alanlar @xBUGRAx @Bully @bazinga tebrikler üç şarkıda hak etti
Bu hafta düşmeyi kesinlikle hak etmedi bu çok özel bir eseriydi @mrt-06
Sende iyi yarıştın ama hitler yerine tanınmamışlarda inat ettin keşke hitleri sunsaydın @-potterhead-
Canım, emeklerine sağlık ve çok teşekkür ederim, şimdi gördümAaa bitmedimi o maç hala gidip bakayım 😱😱😱
@xemrexxx e kandın ama yinede emeklerine kayıtsız kalamadım jest yaptım sana özlemişsindir
Hahaha neyse ki rakiplerimiz bizden de beter. Yine kötünün iyisi olarak şampiyon olacağız İmparator önderliğindeİşte sinerjinin gücü @Çiğdem- ne oldu Çiğdem
Al Sana MacMaça bile bakamadım gece gelirim @sokak sanati sen baltanla nöbet tut @xemrexxx darbe etmesin @ozgur2113
Yüksek Seçim Kurulunun önündeyim oyların tekrar sayılması için. Yarışma konusunu terk etmesin kimse!!!