eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta Sonuçları

Ekli dosyayı görüntüle 61346

Değerli kardeşlerim, çok sevdiğim kardeşlerim :A Cesur aşıklar olduğunuzu kanıtlamış bulunmaktasınız. "Benimki" adlı şarkısıyla Yalın kardeşimizi zirveye taşıdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum :A

@Bully @Çiğdem- @xBUGRAx @MasacRE-

Sonunda gerçekleşti balkon konuşması :A

@Maskeli Fedai konuya gelmedi, (daha doğrusu başta azıcık görünüp gitti :A) ve balkon konuşması resmi atmadı, bu sebeplerden ötürü birinci olduk :A MEnes, vadikızı falan oy kullansa kesin 2.idik :A @xBUGRAx

Problemi tespit ettik, bundan böyle sırtımız yere gelmez daha :A Aslında uğursuzluğun Burak melununda olduğu tespitini daha önce yapmamız gerekirdi ama neyse artık :A

Aaa gelelim size Demet bu şarkıylada ortalama kaldıysa senin işin çok zor @Billy Kane
:A :A :A

Gülşenin bir tarafını açması gerekiyor sanırım miss gibi şarkıydı ve bilmeyen yoktur @dreamy :A

@Maskeli Fedai konuya gelmedi, (daha doğrusu başta azıcık görünüp gitti :A) ve balkon konuşması resmi atmadı, bu sebeplerden ötürü birinci olduk :A MEnes, vadikızı falan oy kullansa kesin 2.idik :A @xBUGRAx

Problemi tespit ettik, bundan böyle sırtımız yere gelmez daha :A Aslında uğursuzluğun Burak melununda olduğu tespitini daha önce yapmamız gerekirdi ama neyse artık :A
@xBUGRAx 1.olmasın diye gelişti tüm her şey bu akşam Gülben sonucta zoru sever engeller olacak :A :A :A

Bu arada @Bully a gelen puan Bully un yanı senin hanane yazılmıyor onuda bilde ayoll sonra puanlarım niye yükselmiyor deme :A :A :A

Çiğdem cadısı konuya ismim eklenmeli :A Yoksa darbe yaparım :A

Bully forumda olsam kesin erkenden gaza gelirdim, kibrime yenik düşerdim :A Böyle olmaması iyi olmuş :A

Haftaya tam gaz konudayım :A

Konudaki tüm mesajları okudum :A @Bully kardeşim yarattığı sinerjiyle Yalın reyize final puanı getirtmiş :A Kendisini tebrik ediyoruz :A

Aaa sen kim bilir nerede sürtüyorsun @Bully çabalıyor burada puan onun hakkı :A :A :A

Hem Yalını tutan senmişsin meğerse sensiz adam nasıl eski gününe döndü :A :A :A
Kendim yarışıyormuş gibi çabaladım. :A Umarım yapmacık görünmemiştir kimseye, gerçekten içimden geldiği için yaptım. :D

Zaten jüriyim yani, Yalın ve Gökhan da eskiden yarıştığım, çok sevdiğim sanatçılar, kendimi onlarla yarışıyormuş gibi hayal etmesem başka türlü zevk alamazdım :A Yarışmacı olmak ruhuma işlemiş artık :F

Kendim yarışıyormuş gibi çabaladım. :A Umarım yapmacık görünmemiştir kimseye, gerçekten içimden geldiği için yaptım. :D

Zaten jüriyim yani, Yalın ve Gökhan da eskiden yarıştığım, çok sevdiğim sanatçılar, kendimi onlarla yarışıyormuş gibi hayal etmesem başka türlü zevk alamazdım :A Yarışmacı olmak ruhuma işlemiş artık :F
İktidar gölge kabul etmez melunum :A Yalın'ı yöneten benim...

Ahaha şaka maka bir yana niye yapmacık görünsün ki :A Milleti dondurma yağmuruna tutmuşsun :A

Oy kullanmayan Seren Serengil gibi 3 gün ban cezası almalı. :A @Çiğdem-

Ahaha şaka maka bir yana niye yapmacık görünsün ki :A Milleti dondurma yağmuruna tutmuşsun :A

Çiğdem cadısı konuya ismim eklenmeli :A Yoksa darbe yaparım :A

Bully forumda olsam kesin erkenden gaza gelirdim, kibrime yenik düşerdim :A Böyle olmaması iyi olmuş :A

Haftaya tam gaz konudayım :A
Aaa görüyormusun insanlar para gördümü babasını tanımazmış Bully u falan bırak çabuk bana ver puanı diyor haftaya kazan al ayoll :A :A :A

Aaa görüyormusun insanlar para gördümü babasını tanımazmış Bully u falan bırak çabuk bana ver puanı diyor haftaya kazan al ayoll :A :A :A
Çok eğlendim ama o dondurmaları dağıtırken :F

@Maskeli Fedai melunu, sunucumuz @Çiğdem- hanım öyle lütfettiler ve uygun gördüler, sana laf düşmez. :A Haftaya kendi emeğinle çalış kazan :A