Duymuş oldun işte .ssDuymamıştım bile bu şarkısını İrem'in.
Duymuş oldun işte .ssDuymamıştım bile bu şarkısını İrem'in.
Hele oylama bitsin görür o totoşHhaha işini gücünü bırakıp bir keyif yapmaya geliyorsun kızdırııyor cinsler seni
Muhteşem gidiyor, şu ana kadar 9 puanın altını görmedim.Nasıl gidiyor Alamancı @kerem
Yalın'a oylar akıyor maşallah, tüm Cornetto severlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. @xBUGRAx Gökhan'ı da biraz yükseltmişsin gibi güzel.@xBUGRAx oyları
14 Sertab Erener
13 Yalın
12 Sezen Aksu
11 Demet Akalın
10 Kenan Doğulu
9 Gülşen
8 Hande Yener
7 Nazan Öncel
6 Gökhan Türkmen
5 Zülfü Livaneli
4 İrem Derici
3 Sia
2 Ahmet Kaya
1 Selda Bağcan
Hayır bilirsem daha avantajlısın oylamada öyle düşün.Bilmediğim derken, beğenmesem desen neyse de bilmemek ne alaka, dinlemeden direk düşük veriyorsun heralde
Aşk Olsun ve Bir Miyiz ile gel tam puanTektaş ile gelseydim keşke.
O kıvırcık saçlarını tek tek koparalım mı
Bir Miyiz var listemdeAşk Olsun ve Bir Miyiz ile gel tam puan
Genelde yüksek veriyordun zaten bana, son düzlükte desteğini çektin sadece.Bi de kendine pay çıkarmış Sevdiğim şarkı olursa acımam basarım tam puanı, sen yarışırkendi sanırım yüksek vermiştim yine.
Kıvırcık saç çok severim ama insan kıyamaz Buğra’yaO kıvırcık saçlarını tek tek koparalım mı
En son benim oylarımı açıkla, ki heyecan olsun.@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak @mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
İnşallah hakkı olan birini oturtmuştur Trafoya kedi girmesin.@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak @mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk