Bide profil resmi yapmış ordan tıklar tıklar bakarsan sende.O da galerime düşüyor sonra siliyorum ellerim titreyerek ama...
Bide profil resmi yapmış ordan tıklar tıklar bakarsan sende.O da galerime düşüyor sonra siliyorum ellerim titreyerek ama...
Başkanlığı batsın onun.ss Ay sen de gülme şuna haddini bildirŞuan yazdı ben başkanım Ahmet Kayasız oyluyorum demiş MS tarihinde 0 hiç yaşanmamıştı @xemrexxx @sokak sanati
Bi de kendine pay çıkarmış Sevdiğim şarkı olursa acımam basarım tam puanı, sen yarışırkendi sanırım yüksek vermiştim yine.@ozmoturk ile ittifakımız işe yaramış. @Maskeli Fedai
Sonunda Cornetto'ya güzel puan Gökhan'a da tam
Sertab Erener'le katıldım.Sen hangi şarkıcıyla katıldın ben beğeniye göre sıraladım forumdaki sevdiğim kişilere değil
Ne bilim laf koyar gibi yazmışsın altta kalmayayım dedim.Niye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.
Sen de bilmediğim şarkıları koyuyorsun 2 haftadır. İlk 2 iyiydi sonradan bozdu.Özgün müzik sevmiyorum, şarkıyı beğenmedim Geçen hafta 9 vermiştim, yükselirsin yine
Mirkelam'ın o albümündeki şarkılar vasattı, Gülşen'de o şarkıyı söylerek kendine yazık etmiş. Sen de bana 2 vermişsin zaten, 4 çok sayılır sana
Aaa MS kadromuz yabancı sayılmaz ayoll eviniz gibi konusun @Billy KaneNiye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.
Muhteşem @-potterhead-@-potterhead- oyları
14 Gülben Ergen
13 Sezen Aksu
12 Sertab Erener
11 Ahmet Kaya
10 Selda Bağcan
9 Yalın
8 Kenan Doğulu
7 Gülşen
6 Gökhan Türkmen
5 Hande Yener
4 Sia
3 Zülfü Livaneli
2 Demet Akalın
1 İrem Derici
Bilmediğim derken, beğenmesem desen neyse de bilmemek ne alaka, dinlemeden direk düşük veriyorsun heraldeSen de bilmediğim şarkıları koyuyorsun 2 haftadır. İlk 2 iyiydi sonradan bozdu.
Fox'un kapansın inşallah temelinden yansın tüm izleri silinsin...@xBUGRAx oyları
14 Sertab Erener
13 Yalın
12 Sezen Aksu
11 Demet Akalın
10 Kenan Doğulu
9 Gülşen
8 Hande Yener
7 Nazan Öncel
6 Gökhan Türkmen
5 Zülfü Livaneli
4 İrem Derici
3 Sia
2 Ahmet Kaya
1 Selda Bağcan
Hhaha işini gücünü bırakıp bir keyif yapmaya geliyorsun kızdırııyor cinsler seniBaşkanlığı batsın onun.ss Ay sen de gülme şuna haddini bildir
Puanımı görünce de böyle dersin umarım. @Çiğdem-Sana destek olduğum günlere yazık olsun...
Artık Yalın düşmanım senin yüzünden
@xBUGRAx oyları
14 Sertab Erener
13 Yalın
12 Sezen Aksu
11 Demet Akalın
10 Kenan Doğulu
9 Gülşen
8 Hande Yener
7 Nazan Öncel
6 Gökhan Türkmen
5 Zülfü Livaneli