Maskeli Fedai
Favori Üye
Düşünmen yeter.Cidden vakit sıkıntısı yaşıyorum, yoksa senin projelerinin en büyük destekçilerinden olmuşumdur her zaman bilirsin.
Ben de oradan aldım belki birine cevap verirken kullanırım diye.😱 Masaüstümde var şu an Pucca'dan almıştım.
Ahmet Kayasız oylamış beceriksiz
Özgür her hafta puan alıyor zaten, bu hafta da almayıversin. Jüri başkanının oyu geçersiz sayılmamalıAy öyle şey mi olur 1 yarışmacının oyu yoksa hiçbirinin de olmamalı geçersiz sayın o totoşu
Tamamen bırakamam ama aktifliğim bayağı bir azalır.Neden sen de mi ara verecen
Anlamadığım duymadığım şarkıalrıylaa zirve oynuyordun şimdi gerçekten duyulmuş bir şarkısını seçtin amaO iş bende
Yok o kadar zengin değilim henüz. Bugün Keyif yedim mesela.Pis Magnumcu seni, kaybol çabuk. ss
Olmamışı hak ettinÖzgür her hafta puan alıyor zaten, bu hafta da almayıversin. Jüri başkanının oyu geçersiz sayılmamalı
Kopamazsın burdan sen kolay kolayTamamen bırakamam ama aktifliğim bayağı bir azalır.
Haha o özellik gelmedi ama ben şeyi bekliyorum kimler ekran görüntüsü aldı özelliği.
Zirve bizim işimiz hayatımAnlamadığım duymadığım şarkıalrıylaa zirve oynuyordun şimdi gerçekten duyulmuş bir şarkısını seçtin ama
@ozmoturk ile ittifakımız işe yaramış. @Maskeli Fedai@ozmoturk oyları
14 Gökhan Türkmen
13 Sertab Erener
12 Demet Akalın
11 Gülben Ergen
10 Zülfü Livaneli
9 Hande Yener
8 Yalın
7 Kenan Doğulu
6 İrem Derici
5 Selda Bağcan
4 Gülşen
3 Nazan Öncel
2 Sia
1 Ahmet Kaya
Buldum linki
Merkel anaya mektup yazacam seni sınır dışı etsin.Şarkın çok kötüydü ama ya. Yani keşke bu adamı seçmeseydin. Hiç ama hiç benlik değil.