Maskeli Fedai
Favori Üye
Düşünmen yeter.Cidden vakit sıkıntısı yaşıyorum, yoksa senin projelerinin en büyük destekçilerinden olmuşumdur her zaman bilirsin.![]()
Ben de oradan aldım belki birine cevap verirken kullanırım diye.😱 Masaüstümde var şu an Pucca'dan almıştım.![]()
Ahmet Kayasız oylamış beceriksiz![]()
![]()
![]()
Özgür her hafta puan alıyor zaten, bu hafta da almayıversin.Ay öyle şey mi olur 1 yarışmacının oyu yoksa hiçbirinin de olmamalı geçersiz sayın o totoşu![]()
Tamamen bırakamam ama aktifliğim bayağı bir azalır.Neden sen de mi ara verecen![]()
Anlamadığım duymadığım şarkıalrıylaa zirve oynuyordun şimdi gerçekten duyulmuş bir şarkısını seçtin amaO iş bende![]()
![]()
Yok o kadar zengin değilim henüz.Pis Magnumcu seni, kaybol çabuk. ss
Olmamışı hak ettinÖzgür her hafta puan alıyor zaten, bu hafta da almayıversin.Jüri başkanının oyu geçersiz sayılmamalı
![]()
Kopamazsın burdan sen kolay kolayTamamen bırakamam ama aktifliğim bayağı bir azalır.![]()
Haha o özellik gelmedi ama ben şeyi bekliyorum kimler ekran görüntüsü aldı özelliği.![]()
Zirve bizim işimiz hayatımAnlamadığım duymadığım şarkıalrıylaa zirve oynuyordun şimdi gerçekten duyulmuş bir şarkısını seçtin ama![]()
![]()
![]()
@ozmoturk ile ittifakımız işe yaramış.@ozmoturk oyları
14 Gökhan Türkmen
13 Sertab Erener
12 Demet Akalın
11 Gülben Ergen
10 Zülfü Livaneli
9 Hande Yener
8 Yalın
7 Kenan Doğulu
6 İrem Derici
5 Selda Bağcan
4 Gülşen
3 Nazan Öncel
2 Sia
1 Ahmet Kaya
Merkel anaya mektup yazacam seni sınır dışı etsin.Şarkın çok kötüydü ama ya. Yani keşke bu adamı seçmeseydin. Hiç ama hiç benlik değil.![]()