Ozaman oyunu yollayalım hazır olMuhteşem gidiyor, şu ana kadar 9 puanın altını görmedim.
Biri düşük verip içine etmese bari. 😕
Ozaman oyunu yollayalım hazır olMuhteşem gidiyor, şu ana kadar 9 puanın altını görmedim.
Biri düşük verip içine etmese bari. 😕
@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak @mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Beni o şahısla ilgili mesajlara etiketleme lütfen ablacım.@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak @mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Bakalım @Maskeli Fedai nin beddualarını mı alacak@Arslan Bey in son saniye oyu kimi 1.cilik koltuğundan alıp kimi koltuğa oturttu beddua ve teşekkürü aynı anda alacak @mrt-06 @denizz19 @kerem @Bully @xBUGRAx @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozmoturk
Son oy senin zatenEn son benim oylarımı açıkla, ki heyecan olsun.
Kırıldım sana bir kere....Ağır geldi şarkı bu hafta valla iyi puan alıyor yırtar dedim. 😳
Ay İrem’in saçma sapan klibini koyacağına güzel meleğimi koy recapaÜff saçmalama
Aaa bir memnun edemediler senideBundan sonra herkesi mahvedeceğim
Seviyorum senle uğraşmayı bebişimBen sana kıyamam ki Ama sen başlattın napalım