Bide profil resmi yapmışO da galerime düşüyor sonra siliyorum ellerim titreyerek ama...![]()
![]()
Bide profil resmi yapmışO da galerime düşüyor sonra siliyorum ellerim titreyerek ama...![]()
![]()
Başkanlığı batsın onun.ss Ay sen de gülme şuna haddini bildirŞuan yazdı ben başkanım Ahmet Kayasız oyluyorum demiş MS tarihinde 0 hiç yaşanmamıştı![]()
![]()
@xemrexxx @sokak sanati
Bi de kendine pay çıkarmış@ozmoturk ile ittifakımız işe yaramış.@Maskeli Fedai
Sonunda Cornetto'ya güzel puanGökhan'a da tam
![]()
Sertab Erener'le katıldım.Sen hangi şarkıcıyla katıldın![]()
ben beğeniye göre sıraladım forumdaki sevdiğim kişilere değil
![]()
Ne bilim laf koyar gibi yazmışsın altta kalmayayım dedim.Niye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.![]()
Sen de bilmediğim şarkıları koyuyorsun 2 haftadır. İlk 2 iyiydi sonradan bozdu.Özgün müzik sevmiyorum, şarkıyı beğenmedimGeçen hafta 9 vermiştim, yükselirsin yine
Mirkelam'ın o albümündeki şarkılar vasattı, Gülşen'de o şarkıyı söylerek kendine yazık etmiş. Sen de bana 2 vermişsin zaten, 4 çok sayılır sana![]()
Aaa MS kadromuz yabancı sayılmaz ayoll eviniz gibi konusunNiye forum dışımızı ifşalıyorsun burada.![]()
Muhteşem@-potterhead- oyları
14 Gülben Ergen
13 Sezen Aksu
12 Sertab Erener
11 Ahmet Kaya
10 Selda Bağcan
9 Yalın
8 Kenan Doğulu
7 Gülşen
6 Gökhan Türkmen
5 Hande Yener
4 Sia
3 Zülfü Livaneli
2 Demet Akalın
1 İrem Derici
Bilmediğim derken, beğenmesem desen neyse de bilmemek ne alaka, dinlemeden direk düşük veriyorsun heraldeSen de bilmediğim şarkıları koyuyorsun 2 haftadır. İlk 2 iyiydi sonradan bozdu.![]()
Fox'un kapansın inşallah temelinden yansın tüm izleri silinsin...@xBUGRAx oyları
14 Sertab Erener
13 Yalın
12 Sezen Aksu
11 Demet Akalın
10 Kenan Doğulu
9 Gülşen
8 Hande Yener
7 Nazan Öncel
6 Gökhan Türkmen
5 Zülfü Livaneli
4 İrem Derici
3 Sia
2 Ahmet Kaya
1 Selda Bağcan
Hhaha işini gücünü bırakıp bir keyif yapmaya geliyorsun kızdırııyor cinsler seniBaşkanlığı batsın onun.ss Ay sen de gülme şuna haddini bildir![]()
Puanımı görünce de böyle dersin umarım.Sana destek olduğum günlere yazık olsun...
Artık Yalın düşmanım senin yüzünden![]()
@xBUGRAx oyları
14 Sertab Erener
13 Yalın
12 Sezen Aksu
11 Demet Akalın
10 Kenan Doğulu
9 Gülşen
8 Hande Yener
7 Nazan Öncel
6 Gökhan Türkmen
5 Zülfü Livaneli
4 İrem Derici