@xBUGRAx Ayvayı yedi diyorsunBalkona çıkmıştır yine o troll ama konuşur mı konuşamaz mı göreceğiz artık bugün
Sertab rahatlıkla atlatır bence haftayı
@xemrexxx Ahmet Kaya oy vermemişsin hemen onada ver yoksa @ozgur2113 0 geçmek zorunda kalacaz
@xBUGRAx Ayvayı yedi diyorsunBalkona çıkmıştır yine o troll ama konuşur mı konuşamaz mı göreceğiz artık bugün
Sertab rahatlıkla atlatır bence haftayı
21:00 DA AÇIKLA ŞUAN YENİ OYLAR GELİYOR ÇOK meşkulumAçıklıyorum oyları
Aaa hoşgeldin cnmMurat mı sevdirdi yoksa reklamlarda oynayan parlaklar mı
Aslında kullanmayacaktım da, senin için anlık kullandım. Aslında en yüksek puanı son anda değiştirecektim, bir şarkı daha vardı sonradan dikkatimi çeken ama en yükseği sana vereceğime dair söz çıktı bir kere benden. Sözümü de tuttum.Yarım saat var daha kullanmazsan görürsün sen ben bu konularda fenayımdır.
Duygu sömürüm işe yaradı demek.Aslında kullanmayacaktım da, senin için anlık kullandım. Aslında en yüksek puanı son anda değiştirecektim, bir şarkı daha vardı sonradan dikkatimi çeken ama en yükseği sana vereceğime dair söz çıktı bir kere benden. Sözümü de tuttum.
Elenirsem size dava açarım.@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalım
@xBUGRAx Elenirse forumu yakar şarkıyı biz koydurmuştuk o listeye almayacaktı Alamancı @kerem de öyle
Duygu sömürüsü için yaptıysan iptal olsun oylamam.Duygu sömürüm işe yaradı demek.
Danke, elenmem inş.
Murat mı sevdirdi yoksa reklamlarda oynayan parlaklar mı
Yok cidden kullanmasan çok fena bozulurdum hele ki sonraki haftalarda kullanıp düşük verseydinDuygu sömürüsü için yaptıysan iptal olsun oylamam.
İçimde kalmasın diye oy kullandım binevi.
Gerçi @Billy Kane'nin son fotosundan sonra bizi artık hiçbir erkek etkileyemez.Hatırladığım tip yok dikkatimi çeken olmamış.
@xBUGRAx i bu hafta da uçuracağız hayırlısıyla@xBUGRAx Ayvayı yedi diyorsun
@xemrexxx Ahmet Kaya oy vermemişsin hemen onada ver yoksa @ozgur2113 0 geçmek zorunda kalacaz
Gerçi @Billy Kane'nin son fotosundan sonra bizi artık hiçbir erkek etkileyemez.
Diğer haftalarda da kullanmazdım belki de, bu hafta üşendiysem. İstikrar konusunda sıkıntım var. Bir kere koparsam, gerisi geliyor.Yok cidden kullanmasan çok fena bozulurdum hele ki sonraki haftalarda kullanıp düşük verseydin
Kıymetlim - Dur Yavaş - BHBO üçünden biri.Diğer haftalarda da kullanmazdım belki de, bu hafta üşendiysem. İstikrar konusunda sıkıntım var. Bir kere koparsam, gerisi geliyor.
Bahsetmiş olduğum şarkıyı kullanırsan, düşük gelmez.
"Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı da kullan gitmeden de.Kıymetlim - Dur Yavaş - BHBO üçünden biri.
İyi şarkılar erken kullanılır mı saftirik."Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı da kullan gitmeden de.
@xBUGRAx i bu hafta da uçuracağız hayırlısıyla
Beşiktaş maçını izlemicem bu akşam MS işim daha önemli bu kadar büyük bir fedakarlıkta yapıyorumHoşbulduk kraliçemmm