@serhatt ı oturturum koltuğuna görürsünturrup suyu sıkarlar öyle yarışmayaarmağan çağlayan gibi bir cüri başkanın kalır elinde
![]()
@serhatt ı oturturum koltuğuna görürsünturrup suyu sıkarlar öyle yarışmayaarmağan çağlayan gibi bir cüri başkanın kalır elinde
![]()
VÜCUTTA seviyorum,ne fesatsınorada kas oluyorsa helal valla![]()
AMAN istemez
benin heybetli vücudumdan sonra onun o sıska kokuşmuş vücudunu garipser koltuğum
kastettiğim yerde vücuttaVÜCUTTA seviyorum,ne fesatsın![]()
Elenme adayı olarak seni görüyorumŞimdi oyladım zayıf bi hafta olmuş çok rahat atlatacagımı düşünüyorum.![]()
Gerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz.Canavar gibi götürürken iyi oluyor ama cornettoları sizin sayenizde yediğini unutmasın![]()
![]()
@MasacRE- @Maskeli Fedai
Aaa hadi bakalım cnm sıralama olarak ne bekliyorsunBundan sonra herkese hitap edecek, herkesin bildiği şarkılar geliyor![]()
![]()
Gerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz.Şekil A'da görüldüğü gibi
NIKE
NIXE
KARDEŞLER KUNDURA
@Maskeli Fedai @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113
Zirvedeyim o zaman.Elenme adayı olarak seni görüyorum![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalımGerçek Cornettolar bize aittir, diğerleri sahtedir, itibar etmeyiniz.Şekil A'da görüldüğü gibi
NIKE
NIXE
KARDEŞLER KUNDURA
@Maskeli Fedai @MasacRE- @DarkLegenD @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @ozgur2113
Tutmadı pek amaHaha Murat sonradan sevdirdi şarkıyı bana.![]()
İlk 5Aaa hadi bakalım cnm sıralama olarak ne bekliyorsun![]()
@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalım
@xBUGRAx Elenirse forumu yakar şarkıyı biz koydurmuştuk o listeye almayacaktı![]()
![]()
Alamancı @kerem de öyle
![]()
Balkona çıkmıştır yine o troll ama konuşur mı konuşamaz mı göreceğiz artık bugün@Maskeli Fedai Balkona çıkabilicek mi bakalım
@xBUGRAx Elenirse forumu yakar şarkıyı biz koydurmuştuk o listeye almayacaktı![]()
![]()
Alamancı @kerem de öyle
![]()
Murat mı sevdirdi yoksa reklamlarda oynayan parlaklar mıHaha Murat sonradan sevdirdi şarkıyı bana.![]()