@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsınAyağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın...@Çiğdem-
@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsınAyağını yerden kesicem senin kalbime konacaksın...@Çiğdem-
kız sen iyi ce bunadın daha cüri başkanı biz xemrexxx hazretleri oyumuzu göndermedik ne sonucu.ss üzerine @cookies in ilgilendiği @serhatt ın totosu oturasıca .ss@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Kaybolmasanız olmuyor mu ayollEkim'den itibaren net bir kayboluş gösterebilirim. Bu ikinci bölümü de yorumlayacağımı gösteriyor.![]()
@Maskeli Fedai yi kafaladıktan sonra şimdide diğer düşük veren @MasacRE- e kancayı atmışsın![]()
![]()
@sokak sanati @Bully
Aaa yolla 21:00 a kadar yollamazsan oylama kapanıyor ve @sokak sanati tek başkan olur
Gelecek önemli şey, bu da eğitimden geçiyor. Eğitimime darbe vurmayalım sosyal medyayla.Kaybolmasanız olmuyor mu ayoll![]()
turrup suyu sıkarlar öyle yarışmaya
tabi sen organ olarak el tercih etmiyon sen de haklısınÇek o pis ellerini üzerimden![]()
Yarım saat var daha kullanmazsan görürsün sen ben bu konularda fenayımdır.Bu arada şimdiden @denizz19'a haber edeyim. Oy kullanmaya vakit bulamadım, o yüzden kullanamadım. Daha sonraları oy kullanırım artık.![]()
Aaa orası öyle bende okulu bitirince gelmiştim okurkan zor gerçektenGelecek önemli şey, bu da eğitimden geçiyor. Eğitimime darbe vurmayalım sosyal medyayla.![]()
Bundan sonra herkese hitap edecek, herkesin bildiği şarkılar geliyor
@MasacRE- reklam şarkısı diye küçümsemiş Benimki'yi, inşallah halkımız gereken cevabı verecektir ona
Kas tercih ediyorumtabi sen organ olarak el tercih etmiyon sen de haklısın![]()
Canavar gibi götürürken iyi oluyor ama cornettoları sizin sayenizde yediğini unutmasın@MasacRE- reklam şarkısı diye küçümsemiş Benimki'yi, inşallah halkımız gereken cevabı verecektir ona![]()