Hay senin dondurman batsın. Bir sunucunun amacı bu kadar düşük olabilir mi ya?
Hhaha @Maskeli Fedai bir göndersin dondurmaları yakalanmazsa puan alabilir yakalanırsada biz onu tanımıyoruzSunucu hanımın sözlerinden de anlaşıldığı gibi rüşvet gerekli bir olay. Bu işler böyle yürüyor, yapacak bir şey yok.
Zamanında tam puan vermişsin bu şarkıya, ona da baktım. Karşında Bully var senin.Cornetto sevmiyorum canım. Ayrıca şarkıya en fazla 10 puan verecektim ama senin inadına 5 puandan fazla vermeyeceğim. Hem kendine, hem Maskeli Fedai'ye, hem Yalın'a hem de Cornetto'ya zararsın, sen tamamiyle bir ziyansın.
Rütbe alış konum açıldığında yüzünün alacağı şekli merak ediyorum. Rütbe aldığım zaman surat ifadeni çekip avatar yapıp 6 ay boyunca öyle dolanacaksın forumda, tamam mı?(büyük iddaa.)
Ben hiç tanımıyorum zaten.Hhaha @Maskeli Fedai bir göndersin dondurmaları yakalanmazsa puan alabilir yakalanırsada biz onu tanımıyoruz
@DarkLegenD Şuan çekildiğine pişman bence 1 kutu çikolata ile yarışmayı götürücektiBen hiç tanımıyorum zaten.
Üstünden kaç yıl geçmiş? 1? 2? Zevkler değişebilir. Ayyy düşüncesiz.Zamanında tam puan vermişsin bu şarkıya, ona da baktım. Karşında Bully var senin.
Tamam lan öyle olsun, bizde geri vites olmaz (Nasılsa rütbe alamayacan ama almış olursan ben de dönmem zaten foruma, kolayı var. )
Allah kahretsin seni gıcık herif. Ne sinir bozucu bir adamsın.Üstünden kaç yıl geçmiş? 1? 2? Zevkler değişebilir. Ayyy düşüncesiz.
Saf işte, gurur yapacam diye Cornetto'dan oldu. İyi bir stok yapardı ama kaybetti şansını, elbet kabul edecek insanlar bulunur.@DarkLegenD Şuan çekildiğine pişman bence 1 kutu çikolata ile yarışmayı götürücekti
Ben de seni seviyorum canım.Allah kahretsin seni gıcık herif. Ne sinir bozucu bir adamsın.
Ben de seni seviyorum canım.
Silahı kimin kafasına dayıyor acabaAllah kahretsin seni gıcık herif. Ne sinir bozucu bir adamsın.
Adile Naşit sensin, bu kesin. Ama ya diğer 3 kişi kim? Hadi bakalım, işler karıştı. Bu soru birilerinin arasını bozacak ama kimlerin?Silahı kimin kafasına dayıyor acaba
Silahı tutanda sensin Şimdi Şener Şen ve Halit Akçatepe kim bence silahı @Maskeli Fedai e dayıyorsun @Bully arkada senin tarafındaAdile Naşit sensin, bu kesin. Ama ya diğer 3 kişi kim? Hadi bakalım, işler karıştı. Bu soru birilerinin arasını bozacak ama kimlerin?
Adile Naşit sensin, bu kesin. Ama ya diğer 3 kişi kim? Hadi bakalım, işler karıştı. Bu soru birilerinin arasını bozacak ama kimlerin?
Ben her zaman paçayı kurtarmayı başarırım, @Maskeli Fedai melunu düşünsün.Silahı tutanda sensin Şimdi Şener Şen ve Halit Akçatepe kim bence silahı @Maskeli Fedai e dayıyorsun @Bully arkada senin tarafında
Hayır, ben değilim. Şu an sen hariç kimin kim olduğu bilinmiyor. Tam bir kaos hakim.Silahı tutanda sensin Şimdi Şener Şen ve Halit Akçatepe kim bence silahı @Maskeli Fedai e dayıyorsun @Bully arkada senin tarafında
Hayır, ben değilim. Şu an sen hariç kimin kim olduğu bilinmiyor. Tam bir kaos hakim.
Aaa benim kim oldum belli olmasıda yeter siz artık diğer üçü arasında düşnüün belkide Dark beyin kafasına dayanıyordur silahBen her zaman paçayı kurtarmayı başarırım, @Maskeli Fedai melunu düşünsün.
Dark bebeğimle tuhaf ve değişik bir ilişkimiz vardır bizim.
@Sherlock çözer bu işi.Aaa benim kim oldum belli olmasıda yeter siz artık diğer üçü arasında düşnüün belkide Dark beyin kafasına dayanıyordur silah
Senin de işin bu işte canım, napcan MS keyfi tüm yorgunluklara değiyor.Ayy şimdi işin yoksa bu saatden sonra 16 şarkıyı yap @Bully
Yarına bırakıp uyusam yarın yetiştirme telaşı olacak şimdide üşeniyorum ama yapacak bir şey yok cnmSenin de işin bu işte canım, napcan MS keyfi tüm yorgunluklara değiyor.