eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

Cornetto sevmiyorum canım. Ayrıca şarkıya en fazla 10 puan verecektim ama senin inadına 5 puandan fazla vermeyeceğim. Hem kendine, hem Maskeli Fedai'ye, hem Yalın'a hem de Cornetto'ya zararsın, sen tamamiyle bir ziyansın.

Rütbe alış konum açıldığında yüzünün alacağı şekli merak ediyorum. Rütbe aldığım zaman surat ifadeni çekip avatar yapıp 6 ay boyunca öyle dolanacaksın forumda, tamam mı?(büyük iddaa.)
Zamanında tam puan vermişsin bu şarkıya, ona da baktım. :A Karşında Bully var senin. :A

Tamam lan öyle olsun, bizde geri vites olmaz :A (Nasılsa rütbe alamayacan ama almış olursan ben de dönmem zaten foruma, kolayı var. :A)

Zamanında tam puan vermişsin bu şarkıya, ona da baktım. :A Karşında Bully var senin. :A

Tamam lan öyle olsun, bizde geri vites olmaz :A (Nasılsa rütbe alamayacan ama almış olursan ben de dönmem zaten foruma, kolayı var. :A)
Üstünden kaç yıl geçmiş? 1? 2? Zevkler değişebilir. Ayyy düşüncesiz.

Adile Naşit sensin, bu kesin. Ama ya diğer 3 kişi kim? Hadi bakalım, işler karıştı. Bu soru birilerinin arasını bozacak ama kimlerin?

Silahı tutanda sensin :F Şimdi Şener Şen ve Halit Akçatepe kim bence silahı @Maskeli Fedai e dayıyorsun @Bully arkada senin tarafında :A :A :A
Ben her zaman paçayı kurtarmayı başarırım, @Maskeli Fedai melunu düşünsün. :A

Dark bebeğimle tuhaf ve değişik bir ilişkimiz vardır bizim. :A

Senin de işin bu işte canım, napcan :A MS keyfi tüm yorgunluklara değiyor. :A
Yarına bırakıp uyusam yarın yetiştirme telaşı olacak şimdide üşeniyorum ama yapacak bir şey yok cnm :A :A :A

Millet tek kendisi var sanıyor şarsıkını yollayınca hemen oylama oan başlasın oyunu verince hemen sonuc açıklansın öyle yürümüyor :A :A :A