eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 3.Hafta Oylama Başladı

@Maskeli Fedai dağıtsın bakalım dondurmaları ayoll bizim akıllı jurimiz dondurmaları yerken düşük puanı tam o sırada verir sırıtarak :A :A :A Bugranın dağıttığı dondurmaları yerken Fox kanalını o sırada kapattıkları gibi :A :A :A

Cornetto kalitesiyle her türlü kazanır, öyle bir yarış içine girmeye kalkarsa Buğra zararlı çıkar. :A

Senin de en sevdiğin Cornetto şarkısı buydu zaten Çiğdem. :A
Dondurmalar ile serinleyen jüri üyelerimiz gerekeni yapacaktır :A

Cornetto kalitesiyle her türlü kazanır, öyle bir yarış içine girmeye kalkarsa Buğra zararlı çıkar. :A

Senin de en sevdiğin Cornetto şarkısı buydu zaten Çiğdem. :A

Karışık ya da diğer türleri sevmiyorum Çikolatalı 2 koli ayırsın bizim MS yönetim odamıza 1 kolisi benim 1 koliside @xemrexxx @sokak sanati başkanlar pay eder :A :A :A

Bir şey düşünürüz Yalın bey için ayoll :A :A :A

Yerli ve milli dondurma markamızı destekliyorum. Algida sattırmıyor zaten hiçbir yerde. :A

Karışık ya da diğer türleri sevmiyorum Çikolatalı 2 koli ayırsın bizim MS yönetim odamıza 1 kolisi benim 1 koliside @xemrexxx @sokak sanati başkanlar pay eder :A :A :A

Bir şey düşünürüz Yalın bey için ayoll :A :A :A
Zamanında o rüşvetlerle ilerleyip finale çıktık zaten, şu anda itiraf etmekte bir sakınca görmüyorum. :A

@Maskeli Fedai de akıllı adamdır, gerekeni yapacaktır. :A

Zamanında o rüşvetlerle ilerleyip finale çıktık zaten, şu anda itiraf etmekte bir sakınca görmüyorum. :A

@Maskeli Fedai de akıllı adamdır, gerekeni yapacaktır. :A
15 gün içinde süper moderatör olduğum duyurulacak, senin anında banlayacağım pis şikeci kulisci vasıfsız.

15 gün içinde süper moderatör olduğum duyurulacak, senin anında banlayacağım pis şikeci kulisci vasıfsız.
@Maskeli Fedai bu arkadaşa da Cornetto kolilerimizden ayarlayalım :A Zaten şarkıya bayılıyor :A

Saol canım iltifatların için :A Tehditlerinin de her zamanki gibi içi boş olduğunu biliyoruz zaten sıkıntı yok. :A Sen kim rütbe almak kim?

@Maskeli Fedai bu arkadaşa da Cornetto kolilerimizden ayarlayalım :A Zaten şarkıya bayılıyor :A

Saol canım iltifatların için :A Tehditlerinin de her zamanki gibi içi boş olduğunu biliyoruz zaten sıkıntı yok. :A Sen kim rütbe almak kim?
Cornetto sevmiyorum canım. Ayrıca şarkıya en fazla 10 puan verecektim ama senin inadına 5 puandan fazla vermeyeceğim. Hem kendine, hem Maskeli Fedai'ye, hem Yalın'a hem de Cornetto'ya zararsın, sen tamamiyle bir ziyansın.

Rütbe alış konum açıldığında yüzünün alacağı şekli merak ediyorum. Rütbe aldığım zaman surat ifadeni çekip avatar yapıp 6 ay boyunca öyle dolanacaksın forumda, tamam mı?(büyük iddaa.)

Maskeli Fedai gibi son derece dürüst ve güvenilir bir adam şikeye falan bulaşmaz :A ( Yav he he :A )

Yılanın başını ezmek, bırak ezmeyı koparıp pişirip yemek lazım. Utanmadan itiraf ediyor bir de yüzsüz.

Aaa sen yinede dondurmaları MS Yönetim odamıza kargola @Maskeli Fedai :A @DarkLegenD Sen yine onu yakalayabilirsin dondurmaları alınca gerisine karışmayız
:A :A :A @Bully
Sunucu hanımın sözlerinden de anlaşıldığı gibi rüşvet gerekli bir olay. :A Bu işler böyle yürüyor, yapacak bir şey yok. :A