TVen Gelinim Forumda 6.Bölüm

Gelecek haftanın yeni gelini ve kaynanası. :Z

kdkskslala.png

:kiki::kiki:anacımm @xemrexxx bizi mahveder yaa @dreamy :kiki::kiki:

1 puanla kurtulmuşuz yine. :A @Aserat Çatla. :A @Çiğdem-

Cevapların klişeliği fenalık geçirtti ne meraklısınız su kenarına. :A

@Bully haha İzmir'de şubeleri vardı fotoğraf ararken görmüştüm işe yaramış. :F

@Bully @dizi kolik Sizde @xBUGRAx @Aserat ı kurtarmışsınız hemde 1 puan :(

Hahahha Allah belanı vermesin @sokak sanati ne alemsin ayoll ama biliyor yanı Öyle yada böyle :F :F :F

Cevap 4 daha köylü duruyor ona 5 diyorum :A

İstanbul'a takınılır mı be aaa bee kaynana ya ne yaptın bize? @Bully :F Resmen ben bağırıyorum ordan, romantizm bağırıyor. Şarap kadehleri. :T: Neyse sağlık olsun hiç üzülmedim, kalan yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. :X

Hızlı girip erken elendiniz :A @Bully geçmiş olsun. Doya doya da dalga geçemeyeceğim şimdi elendiģin için :(

Yine son anda paçayı kurtarmışız. Bu strateji sayesinde haftalardır tüm rakipleri süpürüyoruz. Cevabına sağlık gelinim. :A @xBUGRAx

İlk haftadan sizi de yollarız demiştim yanılmadım. Güle güle. :A @Bully @dizi kolik

Ve son olarak ÇATLA. :Z @Çiğdem-

Senin de eline sağlık. :D @mrt-06

@Bully yine beni @dizi kolik ile karıştırmış. :A
Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım. :A Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan. :D Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de. :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim. :D

Bir İzmir kızı, İstanbul'u tercih etmez diye bir mantık kurdum yine yanıldım. :A Aslında yanlış bir düşünce de değil ama patladı. ss İşler rast gitmedi benim açımdan. :D Sağlık olsun, yarışmak güzeldi yine de. :A

@mrt-06 emeklerine sağlık kardeşim. :D
Aaa mesaj göndermek önemli ayoll kaynanacım @sokak sanati na yeşillik ile mesaj gönderdim oda canavar gibi biliyor zaten her soruyu :F :F :F

Aaa sende biliyordun oyüzden elenmen iyi oldu benim açımdan :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,570
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy