sizin rekabetiniz bitmez bakalım hangi diziye kullanacağım pazartesi ortaya çıkacak daha kararlaştırmadımBeni kıskanıyor. Oyunu Kadına vereceğine eminim
sizin rekabetiniz bitmez bakalım hangi diziye kullanacağım pazartesi ortaya çıkacak daha kararlaştırmadımBeni kıskanıyor. Oyunu Kadına vereceğine eminim
sizin rekabetiniz bitmez bakalım hangi diziye kullanacağım pazartesi ortaya çıkacak daha kararlaştırmadım
Akşam sanıyordum çabuk bitiyormuş oylama pazar kullanırımPazartesi son gün. Bırakma o güne
Akşam sanıyordum çabuk bitiyormuş oylama pazar kullanırım
Doğru ya artık pazar hahaaBugün pazar kullan o zaman
Hain, kesin gidip Kadın'a oy vereceksin ve Aras'a ihanet edeceksin. ss Şimdiden kınıyorum seni. ssOyumu pazartesi kullanacağım bu kategori çok zor bu arada @sokak sanati ile burdada ters düşmüşsünüz dizi kategorilerinde çoğunlukla farklı dizileri destekliyorsunuz
Hain, kesin gidip Kadın'a oy vereceksin ve Aras'a ihanet edeceksin. ss Şimdiden kınıyorum seni. ss
@batuhankaralar @ömer karataş nerdesiniz Çukurcular
@YıldırıM bebeğim, Starcı melunum benim hatrıma Çukur'a oy verir misin
İki diziden birine kullanırım oyumu bu arada hangisi için oy kullanırım daha kararlaştırmadım dediğim şekilde bu kategori zor bir kategori yapılmışHain, kesin gidip Kadın'a oy vereceksin ve Aras'a ihanet edeceksin. ss Şimdiden kınıyorum seni. ss
Hep @sokak sanati nın yanında yer alıyorsunİki diziden birine kullanırım oyumu bu arada hangisi için oy kullanırım daha kararlaştırmadım dediğim şekilde bu kategori zor bir kategori yapılmış
İki diziden birine kullanırım oyumu bu arada hangisi için oy kullanırım daha kararlaştırmadım dediğim şekilde bu kategori zor bir kategori yapılmış
Beni senden daha çok sever o belli olmaz Zaten kaybedecek gibiyiz şansımı zorlamam lazım
@-KADİR-- aga sen Aksiyon dizilerini seversin. Çukur'a desteğini bekliyorum O kadarcık hatrım vardır sende herhalde
Atacan'ım sana kızmış zirzop. Çukur'un kitlesi her türlü Kadın'ı yer, sen oy toplamasan ben de toplamayacam zaten, etkiye tepki vermek gerekOy toplama kızıyor bazıları.
Beni yarı yolda bırakırsan üzüntüden uyuyamam bize ver oy @kerem riskteyiz oyunu ver bize
Kadın sezonun başarılı dizilerinden o açıdan finali hak ediyor aslında.Özge Özpirinççi oyunculuğuda muazzam.çukur jenerikten dahi oy kullanılacak bir dizi zaten Aras faktörü de ayrıca diziye oy kullanma durumunu arttırabilir,İçerde kalitesinde bir dizi..Hep @sokak sanati nın yanında yer alıyorsun
Sana İçerde'yi emanet ettim, sonra şampiyon oldun.. Sadece bu ortaklığımız hatrına bile Çukur demelisin
Al benden de o kadar da ben zaten protestomu sürdürüyorum. Yarın gece atarım belki.Kadın sezonun başarılı dizilerinden o açıdan finali hak ediyor aslında.Özge Özpirinççi oyunculuğuda muazzam.çukur jenerikten dahi oy kullanılacak bir dizi zaten Aras faktörü de ayrıca diziye oy kullanma durumunu arttırabilir,İçerde kalitesinde bir dizi..
Oyumu birazda kararsızlıktan beklettim aslında ama hala iki diziye de yakınım ciddi zor bir karar
Ver oyunu Çukur'a, sen de rahatla ben de Sözünün eri bir adam olduğunu düşünüyorum ve güveniyorum sanaEğer diğer gruptan Bizim Hikaye galip gelirse inadına Çukur'a oy veririm.
İkisi arasında çok kararsızım. Yarın gece kararımı vereceğim.
Çukura mi? Keşke konuya etiketlemeseydin. O Aras denilen ergeni hiç sevmiyorum. Kadın tabiki de.Hain, kesin gidip Kadın'a oy vereceksin ve Aras'a ihanet edeceksin. ss Şimdiden kınıyorum seni. ss