eTV Yedinci Hayat - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Eline sağlık @Aserat
Baya uzun ve biraz kafa karıştırıcj olmuş.
Sonuda baya heyecanlı.
sonra bir ara detaylı yazarım :D

Bölüm yorumu
Perşembe herkesi merakta bırakıp geç kalmıştır ama bu geç kalmak onun azarlanmasına yol açtı.
Bölümde fotoğraflar ayrıca çok uyumlu..
Yaşanılan zor bir hayat bulunuyor..hepsinin işi çok zor.hepsi haftada 1 defa çıkma hakkı bulunuyor..yapacakları hata onlara pahalıya patlayacak..bölüm sonunda yiğit in salıyı yakalamasıda iyi olmadı.başarılı bir bölüm emeğine sağlık @Aserat keyifli bir bölüm yazmışsın:)

Teşekkürler. Biliyorum uzunluk meselesini ama filmden olduğu gibi alınca da aşırı kuru ve hızlı oluyor o yüzden kendim de bir şeyler ekliyorum. :D

Senin rolün kardeşler için tehdit, detayları sonraki bölümde ortaya çıkacak. Bu arada filmdeki karşılığını beğendin mi adam bayağı taş çünkü. :A
Kaya olmalı benim için :A

Bölüm yorumu
Perşembe herkesi merakta bırakıp geç kalmıştır ama bu geç kalmak onun azarlanmasına yol açtı.
Bölümde fotoğraflar ayrıca çok uyumlu..
Yaşanılan zor bir hayat bulunuyor..hepsinin işi çok zor.hepsi haftada 1 defa çıkma hakkı bulunuyor..yapacakları hata onlara pahalıya patlayacak..bölüm sonunda yiğit in salıyı yakalamasıda iyi olmadı.başarılı bir bölüm emeğine sağlık @Aserat keyifli bir bölüm yazmışsın:)
Teşekkürler. :D

Eline sağlık @Aserat :D İlk bölümden daha iyi olmuş. Uzun olmasına rağmen akıcıydı.

Diğer bölümden farklı olarak gizem unsuru da hikayeye güzel bir hava katmış. Bekliyoruz yeni bölümü. :D

@Aserat emeklerine sağlık, uzun ama güzel bir bölüm olmuş. :D Perşembe'nin hatası yüzünden kardeşlerin de parmaklarının kesilmesi dramatikti. Atacan'dan ne gizemler çıkacak bakalım bekliyoruz. :D

Salı yakalandı. Bölüm sonu heyecanlı bitti, gelecek bölümü de bekliyoruz merakla :D

@Aserat emeklerine sağlık, uzun ama güzel bir bölüm olmuş. :D Perşembe'nin hatası yüzünden kardeşlerin de parmaklarının kesilmesi dramatikti. Atacan'dan ne gizemler çıkacak bakalım bekliyoruz. :D

Salı yakalandı. Bölüm sonu heyecanlı bitti, gelecek bölümü de bekliyoruz merakla :D
Teşekkürler beğenmene sevindim. :D Bir tek bana uzun gelmiyor herhalde. :A