Artsın o zaman Kadın haklı nüfus düşürülmeliİlk bölümde vardı ya.
Kaya olmalı benim içinTeşekkürler. Biliyorum uzunluk meselesini ama filmden olduğu gibi alınca da aşırı kuru ve hızlı oluyor o yüzden kendim de bir şeyler ekliyorum.
Senin rolün kardeşler için tehdit, detayları sonraki bölümde ortaya çıkacak. Bu arada filmdeki karşılığını beğendin mi adam bayağı taş çünkü.
Teşekkürler.Bölüm yorumu
Perşembe herkesi merakta bırakıp geç kalmıştır ama bu geç kalmak onun azarlanmasına yol açtı.
Bölümde fotoğraflar ayrıca çok uyumlu..
Yaşanılan zor bir hayat bulunuyor..hepsinin işi çok zor.hepsi haftada 1 defa çıkma hakkı bulunuyor..yapacakları hata onlara pahalıya patlayacak..bölüm sonunda yiğit in salıyı yakalamasıda iyi olmadı.başarılı bir bölüm emeğine sağlık @Aserat keyifli bir bölüm yazmışsın
Senin gibi uzun boylu sarışın işte daha ne istiyorsun.Kaya olmalı benim için
Herkes de bana uzunsun diyor anam 1.74'üm ben.Senin gibi uzun boylu sarışın işte daha ne istiyorsun.
Bilmiyorum öyle hissettiriyorsun galiba. Gerçi daha çok salladım tutmadı durumu oldu da neyse.Herkes de bana uzunsun diyor anam 1.74'üm ben.
Teşekkürler beğenmene sevindim.Eline sağlık @Aserat İlk bölümden daha iyi olmuş. Uzun olmasına rağmen akıcıydı.
Diğer bölümden farklı olarak gizem unsuru da hikayeye güzel bir hava katmış. Bekliyoruz yeni bölümü.
Teşekkürler beğenmene sevindim. Bir tek bana uzun gelmiyor herhalde.@Aserat emeklerine sağlık, uzun ama güzel bir bölüm olmuş. Perşembe'nin hatası yüzünden kardeşlerin de parmaklarının kesilmesi dramatikti. Atacan'dan ne gizemler çıkacak bakalım bekliyoruz.
Salı yakalandı. Bölüm sonu heyecanlı bitti, gelecek bölümü de bekliyoruz merakla
Teşekkürler beğenmene sevindim.Çok beğendimm bölümü vede uyarladığın filmi çok merak ettim mutlaka izleyeceğim
yeni bölümleri merakla bekliyorum Eraycım