Maalesef Utc'ye gıcık oluyorum çünkü Kadın'ın rakibi.Galiba buraya oy vermeyi unuttun. Sevabına UTC dersen iyi olur. @MelankoliK
Maalesef Utc'ye gıcık oluyorum çünkü Kadın'ın rakibi.
Değil mi? @denizz19 @sokak sanati
Hatta Utc'ye karşı diğerine oy vermemek için kendimi zor tutuyorum. Oy kullanmamayacağım bu yüzden. Benim oy kullanmamam senin hayrına bence
Köy yollarında sürünmesem hallederdim de işte. Sonraki tur kuraları bende.
Cin olmadan adam mı çarpacaksın. Kalıbının gelini ol.
Ben o mesajı atarken 17-18'di ne yapayım. Burada da UTC'ye bir destek alırız Esra'cığım.@dizi kolik bu konuda gerçekten eşitlik olacak. Gel Aserat'ın oyununu boz.
Girme kanımaKadın için Şahsiyet'e oy ver işte. Diğer turda rakip olamasın UTC, Kadın'a.
Ben o mesajı atarken 17-18'di ne yapayım. Burada da UTC'ye bir destek alırız Esra'cığım.
Girme kanıma
Tamam zaten niyetim vardı seni de kırmamış olurum Her zamaki gibi ezilenlerin yanındayım. Olay Kadın'ı etkileyecekse o zaman Şahsiyet diyorum hemenÇok mantıklı dediğim lütfen düşün. Kadın - Çukur mu kalsın finale, Çukur - UTC mi.
Bizim evde Ufak Tefek Cinayetler izleniyor, bazen hatta bende denk geldim çok akıl almaz mantık hataları vardı. Aslıhan Gürbüz'ü sevdim ama bu dizide o karakter cuk oturmuş üstüne. Şahsiyet'i de bir bölüm izlemiştim. Konu, hikaye vs. her şey hoş ama sürükleyici değildi. O yüzden kısacası ikisine de oy yok.@dizi kolik bu konuda gerçekten eşitlik olacak. Gel Aserat'ın oyununu boz.
Bizim evde Ufak Tefek Cinayetler izleniyor, bazen hatta bende denk geldim çok akıl almaz mantık hataları vardı. Aslıhan Gürbüz'ü sevdim ama bu dizide o karakter cuk oturmuş üstüne. Şahsiyet'i de bir bölüm izlemiştim. Konu, hikaye vs. her şey hoş ama sürükleyici değildi. O yüzden kısacası ikisine de oy yok.
UTC'deki mantık hataları affedilecek gibi olmadığı için ne kadar istemesem de Haluk Bilginer için Şahsiyet dedim. Ben bu etkinliğe çok önem vermiyorum zaten sanki kazanana ödül vereceğiz. Niye bu kadar oy topluyor millet anlayamadım.Bunları en azından izlemişsin fikir sahibi olacak kadar. Diğer turlarda Bizim Hikaye'yi düşünerek de oy verebilirsin.
UTC'deki mantık hataları affedilecek gibi olmadığı için ne kadar istemesem de Haluk Bilginer için Şahsiyet dedim. Ben bu etkinliğe çok önem vermiyorum zaten sanki kazanana ödül vereceğiz. Niye bu kadar oy topluyor millet anlayamadım.
En azından benden çıksın artık eşitlik oldu.
Çok beklersin.Bu konuda da rakip olsanıza Aserat'la.
Bu konuda da rakip olsanıza Aserat'la.
Bu sefer rakibimiz sensin. UTC'yi yedirmem, heleki çeyrek finalde.Çok beklersin.