2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | D Grubu | Şahsiyet vs Ufak Tefek Cinayetler

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Şahsiyet | Puhu TV

Oy: 21 52.5%
  • Ufak Tefek Cinayetler | Star TV

Oy: 19 47.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef Utc'ye gıcık oluyorum çünkü Kadın'ın rakibi. :A
Değil mi? @denizz19 @sokak sanati :lol:
Hatta Utc'ye karşı diğerine oy vermemek için kendimi zor tutuyorum. :A Oy kullanmamayacağım bu yüzden. Benim oy kullanmamam senin hayrına bence :A

Kadın için Şahsiyet'e oy ver işte. Diğer turda rakip olamasın UTC, Kadın'a. :A

Çok mantıklı dediğim lütfen düşün. :A Kadın - Çukur mu kalsın finale, Çukur - UTC mi. :A
Tamam zaten niyetim vardı seni de kırmamış olurum :A Her zamaki gibi ezilenlerin yanındayım. Olay Kadın'ı etkileyecekse o zaman Şahsiyet diyorum hemen :A

@dizi kolik bu konuda gerçekten eşitlik olacak. Gel Aserat'ın oyununu boz. :A
Bizim evde Ufak Tefek Cinayetler izleniyor, bazen hatta bende denk geldim çok akıl almaz mantık hataları vardı. Aslıhan Gürbüz'ü sevdim ama bu dizide o karakter cuk oturmuş üstüne. :X Şahsiyet'i de bir bölüm izlemiştim. Konu, hikaye vs. her şey hoş ama sürükleyici değildi. O yüzden kısacası ikisine de oy yok. :A

Bizim evde Ufak Tefek Cinayetler izleniyor, bazen hatta bende denk geldim çok akıl almaz mantık hataları vardı. Aslıhan Gürbüz'ü sevdim ama bu dizide o karakter cuk oturmuş üstüne. :X Şahsiyet'i de bir bölüm izlemiştim. Konu, hikaye vs. her şey hoş ama sürükleyici değildi. O yüzden kısacası ikisine de oy yok. :A

Bunları en azından izlemişsin fikir sahibi olacak kadar. :A Diğer turlarda Bizim Hikaye'yi düşünerek de oy verebilirsin. :A

Bunları en azından izlemişsin fikir sahibi olacak kadar. :A Diğer turlarda Bizim Hikaye'yi düşünerek de oy verebilirsin. :A
UTC'deki mantık hataları affedilecek gibi olmadığı için ne kadar istemesem de Haluk Bilginer için Şahsiyet dedim. Ben bu etkinliğe çok önem vermiyorum zaten sanki kazanana ödül vereceğiz. :X Niye bu kadar oy topluyor millet anlayamadım. :F

En azından benden çıksın artık eşitlik oldu. :F

UTC'deki mantık hataları affedilecek gibi olmadığı için ne kadar istemesem de Haluk Bilginer için Şahsiyet dedim. Ben bu etkinliğe çok önem vermiyorum zaten sanki kazanana ödül vereceğiz. :X Niye bu kadar oy topluyor millet anlayamadım. :F

En azından benden çıksın artık eşitlik oldu. :F

Ben de önem vermezdim ama bu yıl çok hırslandım. :A Teşekkür ederim. :bhr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...