2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | D Grubu | Şahsiyet vs Ufak Tefek Cinayetler

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Şahsiyet | Puhu TV

Oy: 21 52.5%
  • Ufak Tefek Cinayetler | Star TV

Oy: 19 47.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo, FHK 12 oy alırken bizim Hikaye 21 oy almış. Hiçbir zaman geçemedi. :(
Bana yakın dizileri veriyordum ben. İzlesem sanırım "Bizim Hikaye" olurdu tercihim. Burada "Şahsiyet"i izliyordum. Gerçi tam izleyemedim ama iyi bir diziydi. Haluk Bilginer de olunca zaten beğenmemek elde değil. :)

UTC'yi izlemeye çalıştım ama sanırım polisiye bir şey beklediğim için beklentimi karşılayamadı. Sonradan fark ettim ki, polisiye ile alakası yokmuş. :A

Bana yakın dizileri veriyordum ben. İzlesem sanırım "Bizim Hikaye" olurdu tercihim. Burada "Şahsiyet"i izliyordum. Gerçi tam izleyemedim ama iyi bir diziydi. Haluk Bilginer de olunca zaten beğenmemek elde değil. :)

UTC'yi izlemeye çalıştım ama sanırım polisiye bir şey beklediğim için beklentimi karşılayamadı. Sonradan fark ettim ki, polisiye ile alakası yokmuş. :A
UTC bencede polisiye değil ama Mesut Yar kendi listesinde ilk 5'e koymuştu galiba. UTC tamamen entrika dizisi. Yayın süresi 2 buçuk saat olunca biraz sıkabiliyor. Eğer haftada 60 dakika yayınlansaydı herkesin beğeneceğinden eminim. :A

UTC bencede polisiye değil ama Mesut Yar kendi listesinde ilk 5'e koymuştu galiba. UTC tamamen entrika dizisi. Yayın süresi 2 buçuk saat olunca biraz sıkabiliyor. Eğer haftada 60 dakika yayınlansaydı herkesin beğeneceğinden eminim. :A
Entrikanın geçtiği hiçbir şeyi sevmiyorum aslında. Hadi işin içine aksiyonla ya da ne bileyim komediyle yaparsın da, dümdüz entrika olmuyor. :A

Birçok yerde gördüm, Beyaz Show'da falan gördüm. Reytingleri de gördüm. Seviliyor entrika. Bu kadar tuttuğuna göre oyuncular arasında kimya da uydu. :)

Entrikanın geçtiği hiçbir şeyi sevmiyorum aslında. Hadi işin içine aksiyonla ya da ne bileyim komediyle yaparsın da, dümdüz entrika olmuyor. :A

Birçok yerde gördüm, Beyaz Show'da falan gördüm. Reytingleri de gördüm. Seviliyor entrika. Bu kadar tuttuğuna göre oyuncular arasında kimya da uydu. :)
Ağır basan tek bir karakter var zaten o da Merve Aksak. Aslında güzel diziydi de, 13. bölümden sonra gerçekten çok sıkmaya başladı. Senarist diziyi bozdu zaten. Totalde 8 reytingden 4 reytinge, AB'de 12 reytingden 7 reytinglere kadar düştü. Dizide çok fazla mantık hatası da belli oluyor. Sadece yeni sezonda son kez bir şans vereceğim. İzleyeceksen bu dizinin orjinali olan 6 bölümlük Big Little Lies'ı izle bence.

Klasik mantık hataları..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...