Sen daha forumda portokalken bu diss akımını ben başlattıydım.
Tamam sen daha yeniydin işte.Diss özelliği ben geldikten sonra geldi
Benim oy verdiğim sırada FHK öndeydi diye hatırlıyorum.G
O zaman geçen turda neden FHK'ya değilde Bizim Hikaye'ye oy verdin?
Sana diss atınca mutlu oluyorum.
Tamam sen daha yeniydin işte.
Yoo, FHK 12 oy alırken bizim Hikaye 21 oy almış. Hiçbir zaman geçemedi.Benim oy verdiğim sırada FHK öndeydi diye hatırlıyorum.
Neren harika senin, gösterde görelim.Anlamsız bi insansın çünkü Benim gibi anlamlı harika bi insana Diss atan anlamsızdır
Yiğit kısa ama nasıl olcak.
Al bi dönek daha. @Çiğdem- Neden hep beni taklit ediyosun??İşte sana vereceğim onu
Yooo @serhatt Uzun erkek seviyor o yüzden uzaaa dedim
Hiç kısa gibi durmuyorYiğit kısa ama nasıl olcak.
Bana yakın dizileri veriyordum ben. İzlesem sanırım "Bizim Hikaye" olurdu tercihim. Burada "Şahsiyet"i izliyordum. Gerçi tam izleyemedim ama iyi bir diziydi. Haluk Bilginer de olunca zaten beğenmemek elde değil.Yoo, FHK 12 oy alırken bizim Hikaye 21 oy almış. Hiçbir zaman geçemedi.
UTC bencede polisiye değil ama Mesut Yar kendi listesinde ilk 5'e koymuştu galiba. UTC tamamen entrika dizisi. Yayın süresi 2 buçuk saat olunca biraz sıkabiliyor. Eğer haftada 60 dakika yayınlansaydı herkesin beğeneceğinden eminim.Bana yakın dizileri veriyordum ben. İzlesem sanırım "Bizim Hikaye" olurdu tercihim. Burada "Şahsiyet"i izliyordum. Gerçi tam izleyemedim ama iyi bir diziydi. Haluk Bilginer de olunca zaten beğenmemek elde değil.
UTC'yi izlemeye çalıştım ama sanırım polisiye bir şey beklediğim için beklentimi karşılayamadı. Sonradan fark ettim ki, polisiye ile alakası yokmuş.
Entrikanın geçtiği hiçbir şeyi sevmiyorum aslında. Hadi işin içine aksiyonla ya da ne bileyim komediyle yaparsın da, dümdüz entrika olmuyor.UTC bencede polisiye değil ama Mesut Yar kendi listesinde ilk 5'e koymuştu galiba. UTC tamamen entrika dizisi. Yayın süresi 2 buçuk saat olunca biraz sıkabiliyor. Eğer haftada 60 dakika yayınlansaydı herkesin beğeneceğinden eminim.
Ağır basan tek bir karakter var zaten o da Merve Aksak. Aslında güzel diziydi de, 13. bölümden sonra gerçekten çok sıkmaya başladı. Senarist diziyi bozdu zaten. Totalde 8 reytingden 4 reytinge, AB'de 12 reytingden 7 reytinglere kadar düştü. Dizide çok fazla mantık hatası da belli oluyor. Sadece yeni sezonda son kez bir şans vereceğim. İzleyeceksen bu dizinin orjinali olan 6 bölümlük Big Little Lies'ı izle bence.Entrikanın geçtiği hiçbir şeyi sevmiyorum aslında. Hadi işin içine aksiyonla ya da ne bileyim komediyle yaparsın da, dümdüz entrika olmuyor.
Birçok yerde gördüm, Beyaz Show'da falan gördüm. Reytingleri de gördüm. Seviliyor entrika. Bu kadar tuttuğuna göre oyuncular arasında kimya da uydu.