2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | D Grubu | Şahsiyet vs Ufak Tefek Cinayetler

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Şahsiyet | Puhu TV

Oy: 21 52.5%
  • Ufak Tefek Cinayetler | Star TV

Oy: 19 47.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa Yakası gibi bir efsaneyi yaratan insana destek vermezsen ayıp olur. Zaten AY'nin ilk bölümünü izlemiştin. :A
AY efsane tabii ki, internetten izledim hep önemli sahneleri, zamanında oturup düzenli izleyemedik, netten de o kadar bölüme devam etmeye gözüm yemedi :A

İlerki turlarda izlemediğin bir dizinin karşısında Çukur'a destek sözü verirsen ben de destek veririm belki Jet Sosyete'ye :A @Çiğdem-

AY efsane tabii ki, internetten izledim hep önemli sahneleri, zamanında oturup düzenli izleyemedik, netten de o kadar bölüme devam etmeye gözüm yemedi :A

İlerki turlarda izlemediğin bir dizinin karşısında Çukur'a destek sözü verirsen ben de destek veririm belki Jet Sosyete'ye :A @Çiğdem-
Ben bu yaz tüm bölümleri bitirdim demek ki yapan yapıyor. :A Eşleşmeler olmadan kesin bir şey diyemem ama izlemediğim diziye denk gelirse neden olmasın. Okul yoğunluğu içinde attığın kahkahalar için Jet Sosyete de. :A

Ben bu yaz tüm bölümleri bitirdim demek ki yapan yapıyor. :A Eşleşmeler olmadan kesin bir şey diyemem ama izlemediğim diziye denk gelirse neden olmasın. Okul yoğunluğu içinde attığın kahkahalar için Jet Sosyete de. :A
Benim vakit sıkıntım mevcut :A Okul yoğunluğu içinde Aile Arasında'ya bayağı kahkaha attım :A Geçen de Digiturk'te 2.kez izledim yine kahkahalara boğuldum :A

Senin hatrına verelim ya, seni mi kıracam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...