2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | B Grubu | Bizim Hikaye vs Fazilet Hanım ve Kızları

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Bizim Hikaye | FOX

Oy: 21 63.6%
  • Fazilet Hanım ve Kızları | Star TV

Oy: 12 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parlak sayısı da 2-1 fazilet öndeydi niye böyle oldu eyyyy cadoloz ve Lgbtq team :bağır: @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @Bully @kerem @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @DarkLegenD @MEnes @ozmoturk @offensive @Billy Kane @Aserat @denizz19 @turkuazz @dreamy
images (61).jpeg
images (60).jpeg
indir (10).jpeg

Bunların Bizim Hikayesi batsın. Bir hikayeside olsa bari birşey demeyeceğiz. 5-6 çocuğun aşırı klişe ve saçma sapan trajedisi sözde. İlk 14 bölümüne ayırdığım zamana yazık. :A

Son düzenleme:
Sen yoksa Bizim Hikaye'ye mi oy verdin? 😱

Tabiki yoktur keremde :A
Telefon geldi pardon, yok oy kullanmadım Kerem. şimdi kanıtıda atarım :A
Bir kaç şey diyeyim.
1
Öncelikle Kerem tabiki Deniz'in benim için olan önemini biliyor. Bizi sevgili sanmıştı zamanında :F ama ben etkinliklere oy verirken kendi istediklerime oy veririm ve arkadaşım bu yüzden bana trip atacaksa arkadaşım değil demekki :D
Birini seviyorum diye istediği diziye oy vermem :D
Deniz çok iyi bilir, en sevmediğim şey arkadaşlıkları şart olarak kullanılması.

2
Benim kimsede whatsappım yok, başka sosyal medya hesabıylada görüşmeler yapılıyorken whatsappa gerek yok:A
Kerem beni zan altında bıraktın :F Deniz'de bile whatsappım yokken bana darılmasına sebep olabilirdin :F ve senle alakalı sağdan soldan laflar vardı bir ara, iyice yine yanlış anlamalara davet vermek oluyor bu :A

3
Gelelim oylamaya. Karar verdiğimde ikinizede demeyecem oy verince :A :A Diss uğruna tribinizi çekemem :A
Screenshot_20180802-175119.png

Bir kaç şey diyeyim.
1
Öncelikle Kerem tabiki Deniz'in benim için olan önemini biliyor. Bizi sevgili sanmıştı zamanında :F ama ben etkinliklere oy verirken kendi istediklerime oy veririm ve arkadaşım bu yüzden bana trip atacaksa arkadaşım değil demekki :D

2
Benim kimsede whatsappım yok, başka sosyal medya hesabıylada görüşmeler yapılıyorken whatsappa gerek yok:A
Kerem beni zan altında bıraktın :F Deniz'de bile whatsappım yokken bana darılmasına sebep olabilirdin :F ve senle alakalı sağdan soldan laflar vardı bir ara, iyice yine yanlış anlamalara davet vermek oluyor bu :A

3
Gelelim oylamaya. Karar verdiğimde ikinizede demeyecem oy verince :A :A Diss uğruna tribinizi çekemem :A
Ekli dosyayı görüntüle 60691
Ben Kırgın Çiçekler dışında hiçbir diziye trip atmam :A

Bir kaç şey diyeyim.
1

2

3
Ekli dosyayı görüntüle 60691
Şaka yaptık işte. :A Benle alakalı sağdan soldan laflar yoktu, onu nereden çıkardın? :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...