2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | B Grubu | Bizim Hikaye vs Fazilet Hanım ve Kızları

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Bizim Hikaye | FOX

Oy: 21 63.6%
  • Fazilet Hanım ve Kızları | Star TV

Oy: 12 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elibollara sahip çıkma günü bir tekme de forum atmasın şunlara. :A @sokak sanati @Yiğitt @denizz19 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @ozgur2113 @turkuazz @serhatt @DiziTutkunu @4N1KEmre

@Çiğdem- Ecünnü Hanım ve Ecünnü Kızları'na oy vermezsin diye düşünüyorum. :A
6 diziden ikisini izliyorum ve bu ikisi aynı kategoriye girmiş 😱

Acaba hanginizin damarına basayım diss almak için? :A
@denizz19 @MEnes

Fazilet'in oyu az zaten. Fazo'ya oy ver. :A
Ama şuda var, diğer turda Bizim Hikaye eşit olursa rakibiyle, burdaki oy sayısıda önem kazanıyor :A
Bizim Hikaye ile Fazilet'in seyircileri nerdeyse aynı bu forumda. Kötü eşleşme olmuş :T:

Ama şuda var, diğer turda Bizim Hikaye eşit olursa rakibiyle, burdaki oy sayısıda önem kazanıyor :A
Bizim Hikaye ile Fazilet'in seyircileri nerdeyse aynı bu forumda. Kötü eşleşme olmuş :T:
Fazilet'e oy versen belki yükselir. Gelecek tur oylar eşit kalmaz merak etme. Hatta senin için Bizim Hikaye'ye veririm oyumu. :A

Asıl bozan Fazilet Hanım ve Kızlarıydı.. Dizinin sonu oldu zaten o bozulma. :A Diss atamıyorum gözlüğü al. :A
Çığlık filmlerindeki gibi her yerinden geçirmek lazım o bıçağı :A

fazilet_hanim_ve_kizlari_28_yeni_bolum_son_bolumde_neler_yasandi_1513941785_4003.PNG

Favoriforumum - Fav10 tarihinin en rezalet çeyrek finali olabilir..

Fazilet’in 2.sezonuna denk geliyordum arada, fena değildi. Oyumu ona verdim. #yağhaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...