Favoriforumum - Fav10 tarihinin en rezalet çeyrek finali olabilir..
Fazilet’in 2.sezonuna denk geliyordum arada, fena değildi. Oyumu ona verdim. #yağhaz
Niye ki.
Fazilet’in 2.sezonuna denk geliyordum arada, fena değildi. Oyumu ona verdim. #yağhaz
Diziden anlıyor, sizin gibi zevksiz değil.Niye ki.
Niye ki.
2 dizi de yakışmıyor aslında çeyrek finale ama Fazilet daha iyi. Bizim Hikaye’ye hiç ısınamadımDiziden anlıyor, sizin gibi zevksiz değil.
2 dizi de yakışmıyor aslında çeyrek finale ama Fazilet daha iyi. Bizim Hikaye’ye hiç ısınamadım
Bu yollardan biz de geçtik Kaos iyidirBenim düzenlediğim etkinliğe ne diyorsun her konu ayrı kaos.
Ne olmuş whatsapp varsa benle de telefonla konuştu@Dosi 'nin bende WhatsApp'ı var. Hergün konuşuyoruz. Ne kıyaslaması bu?
Benim hiç Yok o yüzden sen sor dedimBenim hiç şüphem yok, sen sor.
Ama şuda var, diğer turda Bizim Hikaye eşit olursa rakibiyle, burdaki oy sayısıda önem kazanıyor
Bizim Hikaye ile Fazilet'in seyircileri nerdeyse aynı bu forumda. Kötü eşleşme olmuş
Bunu bende söyledim aslında @kerem bu iki dizinin izleyicileri çoğu iki diziyi de izliyor bu açıdan bu turda karşılaşmaları izleyici açısından zor karar
Ben el oğlu muyum? @Dosi bana konum olarak daha yakın farkedersen.
Benle kıyaslarsak evet
@Dosi 'nin bende WhatsApp'ı var. Hergün konuşuyoruz. Ne kıyaslaması bu?
Başım döndüNe olmuş whatsapp varsa benle de telefonla konuştu
Yorumsuz kalsın. Hele bi oda o soruya cevap versinTabii ki hayır. Sen sadece benle konuşursun. Deniz'le neden konuşasın ki?
Sen yoksa Bizim Hikaye'ye mi oy verdin? 😱Yorumsuz kalsın. Hele bi oda o soruya cevap versin
ikinizden birini hafif azarlama durumum olabilir @denizz19 un cevabını bekleyecem