Favoriforumum - Fav10 tarihinin en rezalet çeyrek finali olabilir..
Fazilet’in 2.sezonuna denk geliyordum arada, fena değildi. Oyumu ona verdim. #yağhaz
Niye ki.
Fazilet’in 2.sezonuna denk geliyordum arada, fena değildi. Oyumu ona verdim. #yağhaz
Diziden anlıyor, sizin gibi zevksiz değil.Niye ki.![]()
Niye ki.![]()
2 dizi de yakışmıyor aslında çeyrek finale ama Fazilet daha iyi. Bizim Hikaye’ye hiç ısınamadımDiziden anlıyor, sizin gibi zevksiz değil.![]()
2 dizi de yakışmıyor aslında çeyrek finale ama Fazilet daha iyi. Bizim Hikaye’ye hiç ısınamadım![]()
Bu yollardan biz de geçtikBenim düzenlediğim etkinliğe ne diyorsun her konu ayrı kaos.![]()
Ne olmuş whatsapp varsa benle de telefonla konuştu@Dosi 'nin bende WhatsApp'ı var. Hergün konuşuyoruz. Ne kıyaslaması bu?![]()
Benim hiç Yok o yüzden sen sor dedimBenim hiç şüphem yok, sen sor.![]()
Ama şuda var, diğer turda Bizim Hikaye eşit olursa rakibiyle, burdaki oy sayısıda önem kazanıyor
Bizim Hikaye ile Fazilet'in seyircileri nerdeyse aynı bu forumda. Kötü eşleşme olmuş![]()
Bunu bende söyledim aslında @kerem bu iki dizinin izleyicileri çoğu iki diziyi de izliyor bu açıdan bu turda karşılaşmaları izleyici açısından zor karar
Ben el oğlu muyum? @Dosi bana konum olarak daha yakın farkedersen.![]()
Benle kıyaslarsak evet![]()
@Dosi 'nin bende WhatsApp'ı var. Hergün konuşuyoruz. Ne kıyaslaması bu?![]()
Başım döndüNe olmuş whatsapp varsa benle de telefonla konuştu![]()
Yorumsuz kalsın. Hele bi oda o soruya cevap versinTabii ki hayır. Sen sadece benle konuşursun. Deniz'le neden konuşasın ki?![]()
Sen yoksa Bizim Hikaye'ye mi oy verdin? 😱Yorumsuz kalsın. Hele bi oda o soruya cevap versin
ikinizden birini hafif azarlama durumum olabilir@denizz19 un cevabını bekleyecem
![]()