Bunların Bizim Hikayesi batsın. Bir hikayeside olsa bari birşey demeyeceğiz. 5-6 çocuğun aşırı klişe ve saçma sapan trajedisi sözde. İlk 14 bölümüne ayırdığım zamana yazık.Parlak sayısı da 2-1 fazilet öndeydi niye böyle oldu eyyyy cadoloz ve Lgbtq team @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @kerem @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @DarkLegenD @MEnes @ozmoturk @offensive @Billy Kane @Aserat @denizz19 @turkuazz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 60688 Ekli dosyayı görüntüle 60689 Ekli dosyayı görüntüle 60690
Demek ki 1 tane parlak 2 taneden ağır bastıParlak sayısı da 2-1 fazilet öndeydi niye böyle oldu eyyyy cadoloz ve Lgbtq team @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @Bully @kerem @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @DarkLegenD @MEnes @ozmoturk @offensive @Billy Kane @Aserat @denizz19 @turkuazz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 60688 Ekli dosyayı görüntüle 60689 Ekli dosyayı görüntüle 60690
Burak varken bunlar da kimParlak sayısı da 2-1 fazilet öndeydi niye böyle oldu eyyyy cadoloz ve Lgbtq team @Çiğdem- @Dosi @vadikızı @cookies @serhatt @Bully @kerem @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @mrt-06 @ozgur2113 @DarkLegenD @MEnes @ozmoturk @offensive @Billy Kane @Aserat @denizz19 @turkuazz @dreamy
@cookies duydun hemen Burak denize benzemek için estetikciye gitDemek ki 1 tane parlak 2 taneden ağır bastı
Laflarımı başka yerlere çekme huyundan vazgeç artık@cookies duydun hemen Burak denize benzemek için estetikciye git
Burak kim? Aşk Laftan Anlamaz gibi saçma sapan bir dizide Hande Erçel'in partneri. Ne beklersin ki.Burak varken bunlar da kim
Hayır Burak, Bizim Hikayede Hazalımın partneriBurak kim? Aşk Laftan Anlamaz gibi saçma sapan bir dizide Hande Erçel'in partneri. Ne beklersin ki.
Gerçeklerden kaçamazsın.Hayır Burak, Bizim Hikayede Hazalımın partneri
Yok gayet güzel diziydi en azından Erkenci Kuş, Darısı Başımıza hepsinden iyiydi.
Yüksek Sosyete çok daha iyiydi.Yok gayet güzel diziydi en azından Erkenci Kuş, Darısı Başımıza hepsinden iyiydi.
O da kötüydü bence ağır klişeYüksek Sosyete çok daha iyiydi.
Sen yoksa Bizim Hikaye'ye mi oy verdin? 😱
Telefon geldi pardon, yok oy kullanmadım Kerem. şimdi kanıtıda atarımTabiki yoktur keremde
Ben Kırgın Çiçekler dışında hiçbir diziye trip atmamTelefon geldi pardon, yok oy kullanmadım Kerem. şimdi kanıtıda atarım
Bir kaç şey diyeyim.
1
Öncelikle Kerem tabiki Deniz'in benim için olan önemini biliyor. Bizi sevgili sanmıştı zamanında ama ben etkinliklere oy verirken kendi istediklerime oy veririm ve arkadaşım bu yüzden bana trip atacaksa arkadaşım değil demekki
Birini seviyorum diye istediği diziye oy vermem
Deniz çok iyi bilir, en sevmediğim şey arkadaşlıkları şart olarak kullanılması.
2
Benim kimsede whatsappım yok, başka sosyal medya hesabıylada görüşmeler yapılıyorken whatsappa gerek yok
Kerem beni zan altında bıraktın Deniz'de bile whatsappım yokken bana darılmasına sebep olabilirdin ve senle alakalı sağdan soldan laflar vardı bir ara, iyice yine yanlış anlamalara davet vermek oluyor bu
3
Gelelim oylamaya. Karar verdiğimde ikinizede demeyecem oy verince Diss uğruna tribinizi çekemem
Ekli dosyayı görüntüle 60691
Şaka yaptık işte. Benle alakalı sağdan soldan laflar yoktu, onu nereden çıkardın?Telefon geldi pardon, yok oy kullanmadım Kerem. şimdi kanıtıda atarım
Bir kaç şey diyeyim.
1
Öncelikle Kerem tabiki Deniz'in benim için olan önemini biliyor. Bizi sevgili sanmıştı zamanında ama ben etkinliklere oy verirken kendi istediklerime oy veririm ve arkadaşım bu yüzden bana trip atacaksa arkadaşım değil demekki
Birini seviyorum diye istediği diziye oy vermem
Deniz çok iyi bilir, en sevmediğim şey arkadaşlıkları şart olarak kullanılması.
2
Benim kimsede whatsappım yok, başka sosyal medya hesabıylada görüşmeler yapılıyorken whatsappa gerek yok
Kerem beni zan altında bıraktın Deniz'de bile whatsappım yokken bana darılmasına sebep olabilirdin ve senle alakalı sağdan soldan laflar vardı bir ara, iyice yine yanlış anlamalara davet vermek oluyor bu
3
Gelelim oylamaya. Karar verdiğimde ikinizede demeyecem oy verince Diss uğruna tribinizi çekemem
Ekli dosyayı görüntüle 60691