Ben de diş teli işini burada hallettimEtimesgut.Dişçim ordaydı her ay giderdim tel takmıştım.
![]()
Batıkent'te çok iyi diş merkezi vardı ben iki kanal tedavimi orada olmuştum. Araştırmadan giderseniz olacağı o.Sosyetik dişçi diye gittik dolandırıldık.@Bully
Ben de diş teli işini burada hallettim15 katlı bir iş merkezindeydi, sen de aynı yere mi geldin acaba yoksa başka bir yer miydi
![]()
Günaydın'ın 2-3 apartman yanı da bizim evYok benimki apartmandaydı. Tam o cadde üstünde Günaydın Et vardı o zaman karşısında kapandı sonra sanırım.![]()
Aaaa merak ettim anam.Yılan çıkmış gece deliğinden.![]()
Ay bi dur anam, uzun zaman sonra bildirim trafiğinin olduğu bi gece yaşıyorum, şaşırdım@Bully seni profilimde övdük insan bir teşekkürler yazar ya.![]()
Peki.Ay bi dur anam, uzun zaman sonra bildirim trafiğinin olduğu bi gece yaşıyorum, şaşırdımSeni ne zaman mağdur ettik
![]()
Tamamdır Atacan'ım, akşama kadar spordayım, sonra istediğin zaman seninimPeki.Yarın sana Whatsapp'dan önemli şeyler anlatacağım ona göre canım.
![]()
Aaa yarın ben de spora gidecektim.Tamamdır Atacan'ım, akşama kadar spordayım, sonra istediğin zaman seninim![]()
Ben bugün dinlendim, yarın ön kol arka kol girerim ama ağır girerimAaa yarın ben de spora gidecektim.Yani üşenmezsem.
Omuz göğüs basacam.
![]()
Kol için senden taktik alacağım istediğim verimi alamıyorım canım. .ssBen bugün dinlendim, yarın ön kol arka kol girerim ama ağır girerimKardiyo ve mekiği de de unutmamak lazım, kiloları vermek ve sıklaşmak şart
![]()