Firdevs dizide aşkına karşılık bulamayan bi karakterdi tıpkı senin gibi.
Firdevs dizide aşkına karşılık bulamayan bi karakterdi tıpkı senin gibi.
Bihter de Behlül için bi hevesti.Tutkuydu,heyecandı,yasak olduğu için kapılmıştı,sonradan hevesi geçtiFirdevs dizide aşkına karşılık bulamayan bi karakterdi tıpkı senin gibi.
@Yiğitt hoşlanmadığı birinin ilgisinden rahatsızlık duyar daha onu tanımıyorsun bile böyle devam et.Bihter de Behlül için bi hevesti.Tutkuydu,heyecandı,yasak olduğu için kapılmıştı,sonradan hevesi geçti
İlgi herkesin hoşuna gider,sen zafer kazandın sanmaya devam et bi süre daha@Yiğitt hoşlanmadığı birinin ilgisinden rahatsızlık duyar daha onu tanımıyorsun bile böyle devam et.
Seninki ilgiden ziyade platonik olmuş Yiğit'i boğuyosun tatlımİlgi herkesin hoşuna gider,sen zafer kazandın sanmaya devam et bi süre daha
Onu boğacak kadar bişey yapmadımSeninki ilgiden ziyade platonik olmuş Yiğit'i boğuyosun tatlım
Bu yapmamış halinse vah ki ne vah.Onu boğacak kadar bişey yapmadım
Ben hala inanmıyorum ya dediklerine neyseBu yapmamış halinse vah ki ne vah.
İnansan iyi edersin @Yiğitt benim.Ben hala inanmıyorum ya dediklerine neyse
Senin eşcinsel olmadığına inanıyorumİnansan iyi edersin @Yiğitt benim.
Saygı duyuyorum.Senin eşcinsel olmadığına inanıyorum
Beni boş yere kandırıp kısmetime mani oluyorsan büyük günaha girersin bak ona göreSaygı duyuyorum.
Canım öyle bi durumum olsa Yiğit sana şu ana kadar şans verirdi.Beni boş yere kandırıp kısmetime mani oluyorsan büyük günaha girersin bak ona göre
Peki,öyle olsunCanım öyle bi durumum olsa Yiğit sana şu ana kadar şans verirdi.
Tatlım sana aşığım onlaraysa hayranOnu boğacak kadar bişey yapmadım
Bana da öyle geldi fotodaki kişi nasıl o memleketli olsun İzmirli gibi duruyorFake olabilir
Valla senden başkasına aşık olmak çok zor be yarim.Bu kalp senin için atıyor.Bu arada ev tuttumGİT AŞIK OL