Ben ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.Sen onun için geçici bi hevessin tadını çıkar![]()
Ben ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.Sen onun için geçici bi hevessin tadını çıkar![]()
Az çok biliyorum zaten. Sende söyle rahatlayalım artık.![]()
Hayır vermem merak etme @serhattSakın ipucu verme![]()
İşte ona verdiğin değer bu kadar,onu haketmiyorsunBen ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.![]()
Aaa pis fırsatçı
Yedek oyuncularda lazım biri hatsalanır diye sendie yedek yazalım katılan parlaklara sarkıntılık edersinAaa pis fırsatçı![]()
EDERİMYedek oyuncularda lazım biri hatsalanır diye sendie yedek yazalım katılan parlaklara sarkıntılık edersin![]()
![]()
![]()
Bitirirsem dedim bitirmeyeceğime göreİşte ona verdiğin değer bu kadar,onu haketmiyorsun![]()
Ben ne pahasına olursa olsun,neye mal olursa olsun istediğimi elde ederimBitirirsem dedim bitirmeyeceğime görekendine yeni yelkenler açsan iyi olur böyle giderse yalnız kalacaksın.
![]()
O zaman sana bi ilki tattıracam fark-ı ben.Ben ne pahasına olursa olsun,neye mal olursa olsun istediğimi elde ederimBu hep böyleydi,böyle olmaya da devam edecek
![]()
Tövbe esağfurullah.
O zor biraz,hiç heveslenme,sadece tadını çıkarmaya bak bu geçici günlerininO zaman sana bi ilki tattıracam fark-ı ben.![]()
Canım senin adınaO zor biraz,hiç heveslenme,sadece tadını çıkarmaya bak bu geçici günlerinin![]()
Aman görsün de belki benim yakamdan düşer ben de rahat ederimO avatardaki sensen @cookies görmeden forumdan kaç bence.![]()
Senden hiç vazgeçmeyecek gibi duruyor.Aman görsün de belki benim yakamdan düşer ben de rahat ederim![]()
Söyleme öyle,şuna bul birilerini,olmadı kendini feda et benim içinSenden hiç vazgeçmeyecek gibi duruyor.![]()