Ben ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.Sen onun için geçici bi hevessin tadını çıkar
Ben ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.Sen onun için geçici bi hevessin tadını çıkar
Az çok biliyorum zaten. Sende söyle rahatlayalım artık.
Hayır vermem merak etme @serhattSakın ipucu verme
İşte ona verdiğin değer bu kadar,onu haketmiyorsunBen ne zaman bitrirsem o zaman biter sen de benim eskilerimle takılırsın.
Aaa pis fırsatçı
Yedek oyuncularda lazım biri hatsalanır diye sendie yedek yazalım katılan parlaklara sarkıntılık edersinAaa pis fırsatçı
EDERİMYedek oyuncularda lazım biri hatsalanır diye sendie yedek yazalım katılan parlaklara sarkıntılık edersin
Bitirirsem dedim bitirmeyeceğime göre kendine yeni yelkenler açsan iyi olur böyle giderse yalnız kalacaksın.İşte ona verdiğin değer bu kadar,onu haketmiyorsun
Ben ne pahasına olursa olsun,neye mal olursa olsun istediğimi elde ederim Bu hep böyleydi,böyle olmaya da devam edecekBitirirsem dedim bitirmeyeceğime göre kendine yeni yelkenler açsan iyi olur böyle giderse yalnız kalacaksın.
O zaman sana bi ilki tattıracam fark-ı ben.Ben ne pahasına olursa olsun,neye mal olursa olsun istediğimi elde ederim Bu hep böyleydi,böyle olmaya da devam edecek
Tövbe esağfurullah.
O zor biraz,hiç heveslenme,sadece tadını çıkarmaya bak bu geçici günlerininO zaman sana bi ilki tattıracam fark-ı ben.
Canım senin adınaO zor biraz,hiç heveslenme,sadece tadını çıkarmaya bak bu geçici günlerinin
Aman görsün de belki benim yakamdan düşer ben de rahat ederimO avatardaki sensen @cookies görmeden forumdan kaç bence.
Senden hiç vazgeçmeyecek gibi duruyor.Aman görsün de belki benim yakamdan düşer ben de rahat ederim
Söyleme öyle,şuna bul birilerini,olmadı kendini feda et benim içinSenden hiç vazgeçmeyecek gibi duruyor.