Valla seri takibimdesin mavi gözlü yengeyi ben mi önce bulacam sen mi bakalım.O sanatsal fotoyu hatırlaman beni gururlandırır yiğidim. O fotoyu zaten ben de hiç unutmuyorum.
Ben spor ayırt etmem. Uygun çoğu sporu yaparım. Yetenekliyimdir de.
Valla seri takibimdesin mavi gözlü yengeyi ben mi önce bulacam sen mi bakalım.O sanatsal fotoyu hatırlaman beni gururlandırır yiğidim. O fotoyu zaten ben de hiç unutmuyorum.
Ben spor ayırt etmem. Uygun çoğu sporu yaparım. Yetenekliyimdir de.
Bizim @gözlemci tam yumucuktur mıncıklarsın onuAnam forumun İstanbul ayağı da bir tuhaf hoplama falan tövbe estağfurullah. @xBUGRAx
Ne göbeği la. Bizde öyle şeyler olmaz. Sevmediğim tabirler kullanıp uykuya gider ayak beni kızdırmaya çalışma.Göbek atışın da iyiydi iyi kıvırdın namıssız
Hadi hayırlısı. Benim durumlar şuan kesat gibi. Aslında arıyor muyum aramıyor muyum o bile belli değil ya neyse. Akışına bıraktım, kafam rahat şekilde hayatımı idame ettiriyorum.Valla seri takibimdesin mavi gözlü yengeyi ben mi önce bulacam sen mi bakalım.
Hep sizin çekingenliğinizden.Biz daha buluşmadık bunlar aksiyona geçmiş.
Gördüm gördüm çok tatlış. @gözlemciBizim @gözlemci tam yumucuktur mıncıklarsın onu
Bende de bir şey yok valla akışına bıraktım nasıl olsa hayat karşımıza çıkaracaktır.Ne göbeği la. Bizde öyle şeyler olmaz. Sevmediğim tabirler kullanıp uykuya gider ayak beni kızdırmaya çalışma.
Hadi hayırlısı. Benim durumlar şuan kesat gibi. Aslında arıyor muyum aramıyor muyum o bile belli değil ya neyse. Akışına bıraktım, kafam rahat şekilde hayatımı idame ettiriyorum.
Video kaydın var elimdeNe göbeği la. Bizde öyle şeyler olmaz. Sevmediğim tabirler kullanıp uykuya gider ayak beni kızdırmaya çalışma.
Hadi hayırlısı. Benim durumlar şuan kesat gibi. Aslında arıyor muyum aramıyor muyum o bile belli değil ya neyse. Akışına bıraktım, kafam rahat şekilde hayatımı idame ettiriyorum.
Yazık kızlar zorla söylüyırmuş beğenmeyince yayını durdurup dövüyormuş. FOX'ta izlemiştim bu haberi. @xBUGRAxBu nasıl bir ego Maşallah, inşallah, elhamdülillah
Elinin ayarıyla vuruyordu demek ki.Dövünce patlamıyorlar mı ki.
Kaliteli haberYazık kızlar zorla söylüyırmuş beğenmeyince yayını durdurup dövüyormuş. FOX'ta izlemiştim bu haberi. @xBUGRAx
Seni de görelim artık
Beni görseniz forum yerinden oynar o riski almak istemiyorum.Seni de görelim artık