2 bölümü izledim sadece ilk 2 yani.@denizz19 tüm bölümlere baktınmı?
benim yorumuma bak.
Bugün kısa videolara bakmaya deva ettin. Bir bölümde ne çok olay oluyormuş
Alihan'da tam odunluk yapmış Zeynep'e
2 bölümü izledim sadece ilk 2 yani.@denizz19 tüm bölümlere baktınmı?
benim yorumuma bak.
Bugün kısa videolara bakmaya deva ettin. Bir bölümde ne çok olay oluyormuş
Alihan'da tam odunluk yapmış Zeynep'e
Bende ilk bölüme bakıp kısa videolara daldım. Öneririm sanada2 bölümü izledim sadece ilk 2 yani.
İlk bölüme baştan sona baktım. Sonraki bölümlerde kısa videolara baktım. Şuan az çok hakim oldum gibi diziye ama daha izlemeye devam ederim. Televizyonda henüz denk gelmedim ama yeni bölüme kadar önemli sahneleri izlemiş olurum
Yıldız'ın arkadaşı bence Yıldız'a keleklik yapmaz.
Ender ile kocasının evlilikleride bir acayipti. Milletin yanında cicim ama sonrası oduna dönüşme, her ikisi içinde geçerli.
Zeynep ve Alihan sahnelerini pek izlemedim daha ama onlarda yatağa atlamış hemen
Zeynep ilk bölümde aklı başında görünüyordu halbuki
Yıldız saf biri olacak sandım ama meğerse oda planlar, oyunlar yapan birisi
Zehra son bölümde noktayı koymuş. Şimdi kimin eli kimin cebinde durumu olacak
Yorumlara baktım, diziye sallayan çok ama buna rağmen izliyorlarsa kendilerine baksınlar
Uzun yorumdandamı anlamadın? izlenmesi keyifli 2 gündür kafayı bozdum diziyle Yeni sezona kadar hepsini rahatlıkla tamamlarımÖnce sadece ilk bölümü izledin sandım hepsini yorumlamışsın.
Güzel yanılmışsınTutmayacak bence en fazla 10 bölüm
11.bölümde sezon finali yaptı 12'de finalGüzel yanılmışsın
Güzel yanılmışsın
Çok beklersin11.bölümde sezon finali yaptı 12'de final
Ayy şuan ben de keyiflendimŞu konuya bakın asıl. @mrt-06 Döndükten sonraki en keyifli anlarımdan biriydi. https://fav10.net/forum/threads/yasak-elmanın-yayın-tarihi-belli-oldu.276889/
Güzel Yeni sezonda da beklerizBen de izliyorum Yalnız artık
İlke 2 bölümü izledim sadeceGüzel Yeni sezonda da bekleriz
Ayy şuan ben de keyiflendim
Hatırladım Senle konuşmuştuk
Kıvanç da geçenlerde "ekip olarak diziye çok güveniyorduk ama böyle zor bir günde bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştik" demişti
Uzın süredir bunu yapamıyorım maalesef.Şu konuya bakın asıl. @mrt-06 Döndükten sonraki en keyifli anlarımdan biriydi. https://fav10.net/forum/threads/yasak-elmanın-yayın-tarihi-belli-oldu.276889/
Pek sevmiyordum kendisiniO ekip Talat Bulut olayında erken gaza geldi ama sakin olsunlar. Rakip kanalların magazin programlarının gazına gelmesinler. @mrt-06
Uzın süredir bunu yapamıyorım maalesef.
Tutan diziniz yok o yüzdendir @xBUGRAx
Söyleyince kötü oluyorum. Meleklerin Aşkı FOX'ta daha çabuk yükselmez miydi soruyorum. @ozgur2113