Kimsede bitmiyor Kanal D aşkı zaten, senaristinize selamlar.Yaprak Dökümü'ndeki Leyla durumundan çıkmışsın. Bizim senaristin Kanal D aşkı bitmedi. @Yiğitt
Hal ve hareketler Merve'den, elbiseler Gizem'den peki bu nereden (ç)alıntı Kurtlar Vadisi'nden falan mı.Ben tehdit etmem, ön bilgi veririm.. -Ender Argun
Hal ve hareketler Merve'den, elbiseler Gizem'den peki bu nereden (ç)alıntı Kurtlar Vadisi'nden falan mı.
Bu kadar abartılı oyunculuklar en son Akasya Durağı'nda vardı.
Bizim saç saça kavgamız bile estetik. Öyle ucuz mahalle kavgalarına benzemez.Ender öyle saç saça baş başa girişecek kadar basit kadın değil.
CİMBOM olarak sevdik biz onu!Şevval Sam ve Eda Ece hayatlarının rollerini buldu.
Zaten 12 bölüm ve kolay bitiririm yazınKısa video yetmez izle bölümleri akıcı gidiyor zaten.
Zaten 12 bölüm ve kolay bitiririm yazın
İP TV de ayarlarsam belki Tv'de yazın tekrarı olur daha iyi olur benim için
Zehram bitti, yerine bu diziyi koyarım
İlk bölüme baştan sona baktım. Sonraki bölümlerde kısa videolara baktım. Şuan az çok hakim oldum gibi diziye ama daha izlemeye devam ederim. Televizyonda henüz denk gelmedim ama yeni bölüme kadar önemli sahneleri izlemiş olurumYazın döndüre döndüre veririz sabah akşam tekrarlarını denk gelirsin.
@denizz19 tüm bölümlere baktınmı?İlk bölüme baştan sona baktım. Sonraki bölümlerde kısa videolara baktım. Şuan az çok hakim oldum gibi diziye ama daha izlemeye devam ederim. Televizyonda henüz denk gelmedim ama yeni bölüme kadar önemli sahneleri izlemiş olurum
Yıldız'ın arkadaşı bence Yıldız'a keleklik yapmaz.
Ender ile kocasının evlilikleride bir acayipti. Milletin yanında cicim ama sonrası oduna dönüşme, her ikisi içinde geçerli.
Zeynep ve Alihan sahnelerini pek izlemedim daha ama onlarda yatağa atlamış hemen
Zeynep ilk bölümde aklı başında görünüyordu halbuki
Yıldız saf biri olacak sandım ama meğerse oda planlar, oyunlar yapan birisi
Zehra son bölümde noktayı koymuş. Şimdi kimin eli kimin cebinde durumu olacak
Yorumlara baktım, diziye sallayan çok ama buna rağmen izliyorlarsa kendilerine baksınlar