eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Konu 2000 yoruma geliyor. 😱 Bakalım kimler kaç yorum yapmış kimler hiç yorum yapmamış bir analiz yapalım yarın. :A @Çiğdem- @sokak sanati
Aaa yap cnm 1 haftada sadece :Z:Z:Z

Ama köye giderken 1çhaftayı açacam 10 günde orada oyalansınlar şarkılarınızı paylaşırsınız falan :A :A :A

Baya konuşmuşum ben 20 sayfası benim nerdeyse😱
Güzel güzel kavgamızı edip onu da 2000 yorum yaparız elhamdülillah ablacım aklın kalmasın. :A
Aaa önemli olan eğlenmek şu çok açıkkı MS olmadan forum eksik mesala 1 haftadır kimse forum durgun demiyor eski günlere döndük resmen :A Sayımız çok çabuk doldu eskilerden katılmayanlara rağmen 2 fazladan bile aldık yanı 25 e kadar istesek yarışmacı çok rahat alabilirdik 2 eleme şıkıstırmasaydı kabul edemediklerimde oldu forum canlandı kısaca
:Z:Z:Z

Milli şef oldun ya cephede savaş yapar gibi çalışıyorsun. :F
Baya konuşmuşum ben 20 sayfası benim nerdeyse😱
Diğer başkan @xemrexxx baya gölgede kaldı Şefimiz şuan önde :A :A :A
k%C4%B1z%C4%B1lderililer.jpg

2 kere kazandım 4 kere finalist oldum 2 sezonun finalini de ben sundum sunucu olarak :A Yap daha iyisini görelim :A
Aaa Yalnız @kerem zaten Sertabla katılmış sankı henüz seçmemiş gibi onu al bunu al meselesi nereden çıktı ayoll o konuya nasıl geldiniz yeni seçiyor gibi :A :A :A

Aaa Yalnız @kerem zaten Sertabla katılmış sankı henüz seçmemiş gibi onu al bunu al meselesi nereden çıktı ayoll o konuya nasıl geldiniz yeni seçiyor gibi :A :A :A

Ben Yıldız'ı önerdim oda sordu hangisi daha iyi diye bende Sertap daha başarılı oldu dedim Yıldız'dan tabi matematik istatistik bilmeyen kişiler kişisel cevap verip Yıldız daha iyi deyince ortalık karıştı. Ben matematiksel cevap verdim ve Sertap'ı seç dedim :A

Ben Yıldız'ı önerdim oda sordu hangisi daha iyi diye bende Sertap daha başarılı oldu dedim Yıldız'dan tabi matematik istatistik bilmeyen kişiler kişisel cevap verip Yıldız daha iyi deyince ortalık karıştı. Ben matematiksel cevap verdim ve Sertap'ı seç dedim :A
Hem Diğer sezonlarada kalsın biraz güçlü isimler ayoll :A :A :A

Tarkan vsylede seçilmedi gerçi rahat bir çok sezon daha götürürüz :A

Aynı odada 4 kişi yatıyorduk bir tek beni ısırdılar ayol. :F Kan grubum sıfır ya özelim belki hoşlarına gitmiştir birde beyaz tenli olunca şerefsizler azdı tabii. :A
Bakışıyla kaçıyordur haşereler. :A Bizim tenimiz de parlıyor çekiyor iyice. :A:A @mrt-06
@Yiğitt e hiç bir şey yanaşmıyor hemde ağacın altında yatıyormuş :A :A :A
Şu an sadece bir kolumda 7 sinek ısırığı var, neyden bahsediyorsunuz siz? :T:

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil